perjantai 23. marraskuuta 2012

Prinsessa-barbi-söpöily-blingkynnet

Testasin joku aika sitten hankkimani China Glazen Unitedin. Aivan ihana pinkki pienihileinen glitterlakka. Sanoisin, että mukana on myös jonkinmoista hologlitteriä, koska kimallus eri väreissä on melkoinen valon osuessa niihin.




Ja vielä vikaksi blurrikuvaa, jossa näkyy hiukan paremmin tuo kimallus. Nämä on kyllä hurjan kiiltävät ja söpöiset. Niin paljon pinkkiä, punaista, vaaleanpunaista, blingiä ja ihanuutta <3


United levittyi kivasti ja kaksi kerrosta oli ainakin lähes riittävä, mutta eka kerrokseni oli niin ohukainen, että laitoin vielä kolmannen.

Ai niin, ette ehkä halua tietää, mutta pieni osa tästä ihanuudesta kaatui sängylle. Tyllerö pääse pullon kimppuun kun tein koristeita ja halusi tietyy lakata omatkin kyntensä. No, oli sitä lakkaa kynsilläkin. Mutta vähän muuallakin. Onneksi ei sentään koko pulloa kaatanut.


Käytetyt
  • Gina Tricot Base coat
  • China Glaze United
  • Gina Tricot Pink candy
  • MNY Drying Effect
  • sydänstrassit
  • dotting tool

Mitä mieltä olette barbeilusta?

17 kommenttia:

  1. Upeat kynnet! Katsoin lukulistan pikkukuvasta, että pohja olisi ollut microhelmiä, ja pallot strasseja :D Kauniita nuo sydänstrassit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Nää on kyllä niin kimaltelevat että mielellään tuijottelisi koko ajan :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! On mulla aika söpö prinsessaolo kyllä :)

      Poista
  3. Mäkin niiiin tykkään tuosta Unitedista <3. Kerran tosin vasta päässyt kynsille.

    Mä haastoin sut, tai ennemmin sun miehen lakkaamaan sun kynnet! Käy lukemassa lisää: http://kynsifileet.blogspot.fi/2012/11/mies-lakkaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana :) Toivon itsekin, että tulisi lakattua tällä pian uudestaan, jotenkin erilailla kuin koko kynnelle.

      Poista
  4. Tosi nätit! Supertyttömäiset kynnet piristää aina välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin on! Oonkin tehnyt ihan liian vähän oikein kunnolla söpöyskynsiä.

      Poista
  5. ihanat! barbeilu kyllä kannattaa kynsissä, söpöt ja kauniit. :) Pitäisi ostella kyllä enemmän glitterlakkoja, aina pelkään vain että niissä ei ole tarpeeksi glitteriä ja kynnet jäävät valjuiksi. :D Tässä näyttäisi olevan hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on aikasemmin ollut tosi vähän mitään glitteriä, ja nyttemmin oon vasta innostunut. Nämä tieheät pikkuglitterit on aivan ihania, ja mun mielestä paljon kivempia kuin harvat isommat glitterit.

      Poista