perjantai 2. marraskuuta 2012

Teemaviikko: Ranskikset | Perjantai

Hui, nyt on jo perjantai, eli viikon lopussa mennään! Mutta onneksi on vielä viikonloppu :) Tänään on vuorossa ranskis leimauksilla.




Tällä kertaa oli kyllä tuskaa noiden ranskiskärkien muotoilun kanssa. Edellisetkin vetäisin tuosta noin vaan vapaalla kädellä, ja nyt sain siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen kanssa muotoilla noita...

Olenkin nyt käyttänyt paljon ranskisnudena H&M:n Pink Mistiä, joten vaihdoin välillä siihen toiseen omistamaani, eli Color Clubin Summer of Loveen. Värinä se on Pink Mistiä valkoisempi, mutta sitä ei kynsillä paljon huomaa, jos laittaa vain yhden ohkaisen kerroksen. Kaksi voisi olla jo liian valkoinen.


Käytetyt:
  • Gina Tricot Base coat
  • Wet'n'Wild I Need a Refresh-Mint
  • Color Club Summer of Love
  • Konad Princess Special Nail Polish Gold Black
  • Konad Top Coat
  • Cesars pikakuivattaja
  • Konad-laatat m51 ja m54


18 kommenttia:

  1. Nämäkin on hirmuisesti omaan makuuni, tykkään noista leimoista todella paljon :)

    VastaaPoista
  2. Oi nää on tosi kivat! Rakastan perhoskuvioita ja mulla on nyt jo jonkin aikaa ollu kauhea minttuvillitys meneillään, niin nää uppos muhun kyllä täysillä :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat, nää on mun suosikit tähän mennessä teemaviikolla :)

    VastaaPoista
  4. Shiny: Kokeilin itsekin ekaa kertaa tuota perhoskuviota, kun tilasin tuon laatan kovalla alennuksella vähän aika sitten :D Se on kyllä ihana.

    Caramel: Kiitos!

    Hannele: Kiitti paljon, vielä on parit tulossa :) Katsotaan laitetaanko äänestys parhaista. Äänestysmeinaan temppuilee, kun tuo mitä oon nyt kysynyt keräsi äkkiä kymmeniä ääniä, ja nyt siellä on nolla :D Eilenkin näytti ihme lukemia...

    VastaaPoista
  5. Perhosia kedolla. Ihanat! =)
    Mikä sulla on kädessä, kun huomasin tuolla bannerista, että siellä toisessa kuvassa sulla on samanlainen, mutta vaaleanpunainen?
    Ja tähän voin selventää, että mun mielestä on tosi nättiä ottaa joku koru tai koriste käteen kuvaukseen, koska ite otan kuvat tyhjällä kouralla ja ne on jotenkin omaan silmään hirveen askeettisia, mut en koskaan muista ottaa käteen mitään, ees lakkapulloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lila Lakka! Toi kädessä oleva on vaan pitkä helminauha, mulla on niitä kaksi pinkki ja vaalean sininen :) Ihan ykköskuvausrekvisiittaa :D

      Poista
    2. Ja heti kommenttini jälkeen huomasin, että kummassakin bannerin kuvassa on vaaleanpunainen helminauha... =)
      Oon aikaisemminkin huomannut korut kuvissa muissakin blogeissa, mut vasta tän kyseisen keskustelun jälkeen oon oikeesti kiinnittäny huomiota rekvisiittaan. Nyt täytyy itekin ruvata panostaan tuohon puoleen omissa kuvissa.
      En kyllä rehellisesti sanoen pysty ymmärtämään, miten korut voi ketään häiritä... =O

      Poista
    3. Hihi, musta on kyllä jotenkin yksinkertaisempaa saada sormet kauniimpaan asentoon, kun kädessä on jotain :D Kauheita ongelmia ilmenee kyllä heti kun ei ole mitään :D

      Poista