perjantai 31. toukokuuta 2013

Holohiekkaa ja arvontamuistutus!

Ostin jo viimekesänä näitä Flormarin hololakkoja, joista on nähty kynsilläkin kaikki paitsi tämä viimeinen. Itselle on jotenkin vaikea sanoa, minkä värinen lakka tämä edes on :D Luokittelin sen jonnekin beigeen päin, mutta jotenkin ekana mieleen tulee vähän punertava hiekka kun tätä kynsille levittelee. Aika neurtaali väri ainakin omalle iholle, ilman leimoja varmaan ei kauheasti kiinnittäisi huomiota, että edes on lakkaa :)


Itse holohan tässäkin lakassa on taas aika vaatimaton (mutta sentään enemmän näkyi auringossa kuin tämän kanssa). Vaaleasta väristä johtuen olisin toivonut vähän enemmän paksuutta, koska kolmenkin kerroksen jälkeen meinasi smile line pikkuisen kuultaa läpi.



Tykkään kyllä edelleen tuosta Classics Metallicin metallipunaisesta lakasta leimauksessa! En voi kuin suositella sitä kaikille, jotka haluaa tuon punaisen leimaamisen sopivan lakan. Tällä saa ihmeen selkeät leimaukset, vaikka alkuun epäilinkin sitä ohuutta. Ihan mahtava! Eikä omasta mielestä muuten leviä todellakaan helposti, kun laittaa päällyslakkaa.

Valkkasin sen Flormarin kaveriksi, koska siinäkin lakassa on pieni punertava vivahde, ja ne sopikin hyvin yhteen :) Koko kynnen leimaksi tuli A29-laatasta sellainen kulmasta pyöreästi katkaistu kuvio.


Nuo ylemmät kuvat on otettu ihan lampun alla, mutta viimeinen on suorassa auringonpaisteessa otettu. Yritän nyt taas alkaa panostamaan tähän auringossa kuvaamiseen, mutta hiukan on hankalaksi tehty tässä meidän uudessa kämpässä se, koska aurinko paistaa ekan kerran ikkunaan vasta ihan illalla ja yleensä haluan kuvata kynnet jo päivällä :D



Käytetyt
  • Depend Protective Base Coat
  • Flormar 810 Holographic
  • Classics Metallic 04
  • MNY Drying Effect
  • Laatta A29

Mitä mieltä olette kynsistä tällä kertaa? Sitten taas muistuttelen, ARVONTA kaipaa lisää osallistujia! Siellä on jaossa mm. China Glazen ja Essien lakkoja ja kauhea määrä pientä koristehärpäkettä :) Linkki vie perille, mutta niin vie sivupalkin kuvakekin!



16 kommenttia:

  1. Oi nämä on kyllä mun mieleen! Yllättäen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ehkäpä nää on vähän sun näköiset nyt kun oikeen ajattelee :D

      Poista
  2. Kauniit! Tuo flormarin lakka on kyllä nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Ja se on kyllä ihan nätti lakka :)

      Poista
  3. Nää on ihan hienot ja helmet taustapropsina toimii mainiosti. :) Sait nätisti tuon leimankin, itse taistelin epätoivosena koko tuon laatan kanssa ja mistään ei tullut siistiä kuvaa. Onneksi ei ollut oma laatta vaan Prunellan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla ei kyllä ollut kertaakaan ongelmia tuon laatan kanssa, millään kuviolla. Onkohan joku huono kappale se sun, tai siis Prunellan :D

      Poista
  4. Oon ajoittanu postauksen huomiseks kello 15.00 :) Siellä on sulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos jo ennakkovaroituksesta :D Rupeen kyttäämään niihin aikoihin!

      Poista