perjantai 12. heinäkuuta 2013

A-England Briarwood

Tänään kolahti luukusta Adeninan kuukauden testituote, joka oli tällä kertaa A-Englandin Burne-Jones Dream -kokoelman ihana Briarwood-lakka.


Tämä oli yksi kolmesta toivomastani lakasta, ja ylläri, aikas vaikea kuvata. Oma ykköstoive oli punainen hololakka, Rose Bower, mutta arpaonni ei käynyt kohdalle :D

Sanoisin väriä lämpimän rusehtavan viininpunaiseksi, jossa on vaaleampaa (ehkä vaaleaa kultaa) holohippusta joukossa. Todella erikoinen väri! Oikeastaan kuvatessa huomasin, että valon tullessa eri kulmista, lakasta sai vähän erisävyisen ja toisissa kuvissa holopöly näkyi paremmin ja toisissa huonommin.Muutamaan kuvaan sain jopa kullanhohdetta tallennettua :) Swatchattuna kiekolle yksi kerros oli lähestulkoon peittävä, mutta kaksi ihan takuuvarmasti. Ja tuo epätasaisuuskökkö on sitten pieni virhe kiekossa.Nämä uuden vasta saapuneen kokoelman lakat tulivat saman tein tarjoukseenkin, mutta vain sunnuntaihin asti. Tästä linkistä pääset suoraan näihin lakkoihin. En hyödy sen klikkaamisesta mitään. Siellä on myös uudenlainen versio vanhasta Excalibur-lakasta, oikeastaan se on niin erilainen, että sanoisin että se olisi pitänyt nimetä uudelleen :D

Löytyikö himotusta? Olettko jo haaveilleet Burne-Jones Dream -lakoista?8 kommenttia:

 1. Oooh, itsellä Sleeping Palace ja olisi oikeastaan halunnut tän, muttei ollut vielä ilmestynyt. :( Ihana lakka kyllä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Sleeping Palace on kanssa hirmu kaunis! Mulla oli aika vaikea päättää, minkä näistä mieluiten testaisin ja loppujen lopuksi olen tyytyväinen, etten saanutkaan sitä Rose Boweria, vaikka se olikin ykkösvaihtoehto, koska tämä on paljon erikoisempi sävy :)

   Poista
 2. Ai että olenko haaveillut, kyllä. :D Aivan ihania lakkoja. A-Englandista omistan vain yhden, voitin lakkauskilpailusta Tristamin mutta se ei oo päässyt edes kynsille asti vielä, aika pelottava väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Tristam on kanssa kaunis! Itselle se tuli vaihtokauppana enkä ole kanssa vielä lakannut sillä kuin kiekolle.

   Poista
 3. Tämä Briarwood on todellakin nähtävä luonnossa! Se on niin moniulotteinen lakka. Itse sen juuri sain, enkä voinut oikein uskoakaan miten ihana se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on! Ilman oikein kirkasta valaistusta se näyttää ihanan lämpimältä ruskealta ja vasta valossa tulee tuo punaisuus esiin :)

   Poista
 4. Mä ajattelin hankkia juuri tämän lakan. Multa löytyy jo sun himoitsema Rose Bower ja se on kyllä ihan mielettömän ihana! Ajattelin kyllä kotiuttaa myös sen uuden Excalibur, koska sekin näytti oikein ihanalta. Ja eihän sitä nyt vain yhtä lakkaa kannata lähteä tilaamaan... Täytyyhän sitä edes yksi kaveri olla matkassa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kai pitää vähän useampi ottaa kerralla ja varsinkin, kun nuo on nyt tarjouksessa! Ne on kyllä kaikki hirmu ihania :)

   Poista