lauantai 20. heinäkuuta 2013

Orjantappurat

Pääsin viimein tekemään uudella A-Englandin Briarwoodilla myös kynnet. Päätin kokeilla yhdistää liukuvärillä kaksisin A-Englandin lakkaa, joten toiseksi valitsin Lady of the Laken. Lopputuloksesta ei kyllä tullut yhtä ihana kuin olisin toivonut, sillä molemmat lakat olivat niin tummia että sulautuivat toisiinsa vähän liiankin hyvin.


Briarwood on tosiaan aivan ihanan värinen ja erikoinen! Jännä kyllä miten se väri vaihtuu valaistuksen mukaan. Huonossa valossa esim. ihan tavallisessa huoneen valaistuksessa, se on punaruskea ja kunnon auringossa sen viininpunaisuuden saa näkyviin. Kylmässä valaistuksessa taas holoshimmer näyttää melkein harmahtavalta ja antaa lakan pintaan kivan efektin. Todellinen erikoisuus! Piti muuten ihan sanakirjan kanssa katsoa briarwood ja päädyin siihen, että tämä on orjantappura-lakka, kiva nimi :D Mulle olikin tuntematon sana.

Holo-ominaisuus tässäkään lakassa ei ole kovinkaan voimakas, omaan makuuni voisi olla voimakkaampi, koska holoista pidän. Onneksi muut ominaisuudet korvaavat holon puuttumista, sillä taas kerran A-Englandin lakka levittyy erinomaisesti ja ihan oikeasti peittäisi jo ensimmäisellä kerroksella. Jälleen kerran laitoin taas kaksi, koska halusin olla varma ettei mistään kuulla läpi. Sitä pelkäsin lähinnä siksi, että en käyttänyt aquabasea alle, vaikkakin Briarwood levittyi siltikin nätisti.

Tähän seuraavaan kuvaan sain mielestäni aika hyvin tallennettua sen vaalealtakin näyttävän holopölyn.


Ja koska halusin myös sen swatch-kuvan...niin vielä yksi :DKäytetyt

 • Avon Mineral Fix
 • A-England Briarwood (saatu Adeninasta arvostetavaksi)
 • A-England Lady of the Lake (saatu Adeninasta arvosteltavaksi)
 • Cesars Rapid Dry Top Coat
 • Laatta A45
 • leimauksessa Depend 223

Mitä tykkäsitte näistä? Onko täällä kuinka monella ihmisellä ollut ongelmia kommentoida mun blogiin? Fani on siitä useamminkin raportuinut, mutta kiinnostaisi tietää onko tätä muillakin. Eli käsi pystyyn, jos tätä esiintyy ja jos kommentointi ei toimi, niin myös naamakirjassa voi huudella!8 kommenttia:

 1. Tähän asti ei oo ollu vaikeuksia kommentoida. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lila! Toivotaan että tämä menis niilläkin ohi, joilla vaikeuksia on ollut :)

   Poista
 2. Mullakaan ei ole ollut mitään ongelmia kommentoida tänne. O.o Jännää, miten vaihtelee. Ihanat kynnet, itselle ei olis tullu kyllä mieleen yhdistää näitä kahta väriä liukuvärjäyksessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mut te ootte nyt ainoat kommentoineet....tästä voi päätellä joko, että joillain on ongelmia tai lukijat on hylänneet :D

   Poista
 3. Upeat kynnet :3 näyttää todella hyvältä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani, ja erityisen hyvä kuulla että sä pääsit kommentoimaan :)

   Poista
 4. Toivottavasti kommentointi onnistuu, koska pakko saada sanoa, että kynnet on tosi paljon mun makuun! =)

  VastaaPoista