torstai 11. heinäkuuta 2013

Koralliriutat kynsillä

Nonni, huhhuh! Olisi pitänyt oikeasti laittaa vähän muistiin, kuinka monta kuvaa napsin näistä kynsistä... tai kuinka kauan käytin aikaa näiden kuvaamiseen. Oikeasti otin yli sata kuvaa! Tämä väri vain sattuu olemaan juuri sellainen, joka ei missään valaistuksessa suostu tallentumaan oikein liian automaattiseen pokkariin. Näihin muutamaan olen aika tyytyväinen, väri on ainakin hyvin lähelle sitä mitä pitäisikin.Joku jo ehkä tunnisti lakankin, se on nimittäin uuden Golden Rosen Holiday-kokoelman numero 53, ihana kirkas korallin sävy. Tämä on ehdoton suosikki koko kokoelmasta! Swatchien perusteella tämä näyttäisi olevan ainakin lähestulkoon dupe OPIn Jinxille ja Kikon Sugar Mat -lakalle 640, joista molemmista löytyy myös jos jonkinmoista swatch-kuvaa.

Yleisesti ottaen lakat vaikuttivat hyvin levittyviltä ja peitäviltä. Tämä nimenomainen sävy kyllä lyhyet kynnet peittäisi hyvin parilla kerroksella, siksikin että pinta muuttuu mataksi ja läpinäkymättömäksi. Pidempiin kynsiin kuten itsellä piti laittaa kolme kerrosta ja siltikin ikkunaaa vasten smile line kuulsi läpi. Eipä tosin haitaksi asti, enkä mieltäisi tätä lakkaa todellakaan liian ohueksi, vaikka pikkuisen voisi peittävämpikin olla.
Erittäin kauniiksi kehun tätä, mutta jotenkin oletin hiekkalakan olevan vähän vielä hiekkaisempi :D Viime kerrasta pienihileistä glitterlakkaa on vähän aikaa, mutta omasta mielestä tämän koostumus ei juurikaan eroa kynnellä esim. ChG:n I'm Not a Lionista tai Unitedista ilman päällyslakkaa. Mitä mieltä olette?


Etukäteen jo vähän pelottaa, millainen tämä on poistaa...hrrr.


Mielipiteitä otetaan vastaan :) Hiekka- vai glitterlakka? Entä kuka on jo päässyt poistamaan tällaista lakkaa kynsiltä?
18 kommenttia:

 1. Ää tämä on ihana! Niin toivon, että nää tulee Suomeen asti kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Ja siis näitähän saa jo BBE:n myymälästä Helsingin Kampista!

   Poista
 2. Folioimalla lähtee yhtä "helposti" kuin glitteritkin ;) Muutamaan kertaan on tullut jo poistettua, tällaisten lakkojen fani kun olen :D Tosi nätti lakka, ja kivasti nuo helmet! Mulle tekstuurit on turva-/hätätapauslakkoja, ja ei ole tullut koristeltua niitä vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä vähän pelkäsinkin, että joutuu taas hautomishommiin :D Miksei lakat voisi vaan sulaa pois kun niitä pyyhkii... Tällaisia lakkoja onkin kyllä vaikea koristella, kun haluaa aina säilyttää mahdollisimman alkuperäisenä tuon hienon pinnan.

   Poista
 3. On se vaan niin kaunis♥ mulla oli kanssa varmaan 50 kuvaa tuosta kikosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja hrrr, vieläkin rupee ärsyttämään kun mietinkin tota kuvaamista :D

   Poista
 4. Kivannäköinen lakka :) Pakko ehkä ostaa testiin, kunhan saa käsiinsä näitä lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommaamaan vain :) Toivottavasti näitä tulisi Seppälöihin pian.

   Poista
 5. Tuo on ihana lakka!:) Minun mielestäni tuo on dupe OPIn Jinxille, omistan meinaan molemmat ja olen kiekottanutkin ne vierekkäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin sain sitten vertailtua ihan kuvista, vaikka niitä olikin kovin erilaisia :) Ilmeisesti muillakin on ollut vaikeaa kuvata näitä lakkoja :D

   Poista
 6. Katoin ihan että tää on OPIn Jinx, eli on kyllä todella lähelle dupe!

  Sanomattakin selvää: Ihana!

  VastaaPoista
 7. Näitä on _pakko_ tulla seppälöihin! Ihan mahtavia ja hienosti olet koristellut, vaikka mun mielestä ainakin nämä on hankalia koristella:)...

  Mäkin pelkäsin poistamista etukäteen, mutta täytyy sanoa että helpommin sain kuin glitterlakat pois kynsistä. Mulla oli OPI vs. GR Jollyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta kuin toivoa parasta että tulisivat :) Siinä tapauksessa varmaan itsekin pakko kotiuttaa vielä pari :D
   En itsekään oikein osaa tai edes halua näitä pahemmin koristella, jotain pientä voi laittaa, mutta en halua peittää tätä upeutta! Poistin nämä itseasiassa eilen ja paljon helpommin lähti kuin glitterit. Ehkä se _liquid_ sand on se ratkaiseva tekijä ja se oikeasti liukenee pois :D

   Poista
 8. Ihanan värinen lakka! Tämä kokoelma voisi todellakin tulla jo Seppälöihin :P

  VastaaPoista
 9. Se on ja pistetään peukut pystyyn, että tuli Seppälään :)

  VastaaPoista