tiistai 9. heinäkuuta 2013

Batman ja verkkarit

Joku nyt ehkä saattaa miettiä, mitä kirjoittajan päässä pyöri, kun kirjoitti otsikkokenttään... Joo, ei se hulluksi ole tullut, sillä tähän liittyy ihan pieni tarinakin.Aloin nimittäin tehdä kynsiä, ja tarkoituksena oli selkeä visio kontrasteista ja selkeistä linjoista. Sitten esittelin luomuksiani ylpeänä miehelle. Niin no, nämä näyttää verkkareilta. Urheiluasut tulee mieleen. Eikö mitään muuta, kysyin. Noh, monella urheilujoukkueella on kuulemma tuollaisia väriyhdistelmiä. Ajattelin että johan on pelaajilla glamouria, jos vaan yhtään samalla tavalla pelipuvut kimmeltää.


Uimarannalla tulin esitelleeksi nämä myös äidilleni. Sanoin että hupsu mies näkee näissä vaan urheilua. No ei nyt sentään, ihan selkeästi näistä tulee mieleen Batman! Että silleen. Vieläkin vähän hymyilyttää, koska näissä kuulemma näkyy myös hampaat :DViimeksikin kun lakkasin tällä Fergie-lakalla, hehkutin sitä kaunista sävyä, eikä tämä kerta ole poikkeus! Tämä on oikeasti yksi kauneimmista sävyistä, mitä edes omistan, ja peittää lähestulkoon yhdellä kerroksella. Kaksi laitoin, koska halusin olla varma, ettei kuulla läpi. Lyhyemmät kynnet menisi kyllä kevyesti yhdellä. Tuntuu, että viimeksi lakka levittyi hiukan nätimmin, nyt piti jotenkin olla vähän tarkkana ettei sudi liikaa. Ihan kuin olisi vähän tanakoitunut edellisestä kerrasta.


Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • Wet'nWild Ferguson Crest Syrah (saatu Prettyltä)
 • L'oreal Shocking Pink (saatu miitin kautta L'orealilta)
 • W7 White
 • Seche Vite (saatu Mimaxilta)


Batman, verkkarit, batman verkkareissa vai kenties jotain muuta? Entä mitä muuten sanotte, parantuiko mun kuvat yhtään?

Huom! En saa linkkien klikkailusta mitään hyötyä :)


14 kommenttia:

 1. Tosi kaunis väriyhdistelmä. :)
  Ei mulla kyllä tule näistä mieleen batman tai verkkarit.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, ja ei mullakaan tule :D Raidoista jotenkin ymmärrän verkkarit mutta batman ei kyllä käy mielessä edes etäisesti :D

   Poista
 2. Urheilu eikä batman tuu mieleen, mut voihan dottaripilkut aina olla hampaita. :D Ihanat kynnet, lisäsin omaan Ferguson Crest Syrahiin jonku verran Wild and Willingia nii ehkä hitusen eri värine kimallus, kuin tässä alkuperäsessä. Ihana lakka kaikenkaikkiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä toi pilkut sit oli ne hampaat :D Toi lakka on kyllä aika jumalainen, niin lämpöinen ja jotenkin syvän värinen. Lakkaile pian sillä sun muunnoksella, niin näen sen :)

   Poista
 3. Hampaat mä ymmärrän, mutta noita muita en. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haah, voi ei, nyt rupesin itsekin näkemään näissä suun :D Yritän nyt pitää omassa mielessä, että nää on graafiset eikä esittävät kynnet!

   Poista
 4. Batman on kyllä aika kaukaa haettu, en millään logiikalla saa näistä Batmaneitä mieleen... :D Mitä näistä sulle itselle tulee mieleen kun oikein alat pohtia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ihan vaan suorat linjat, mutta kun lueskelin muiden kommentteja, niin sain päähäni noista pilkuista, että siinähän on avonainen suu pitkittäin kynnellä :D Voi ei!

   Poista
 5. Kuvat on todella hyviä, mun mielestä ne on aina ollu hyviä? :D mä en kyllä saa noista batmania enkä verkkareita millään :3 ihanat kynnet♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani :) Ehkä se on sitten ollut vaan joidenkin muutaman mielipide, että mun kuvat on erityisen keltaisia...tai oon tosi tiukka itselleni.

   Poista
 6. Luin aijemmat kommentit, katsoin hetken aikaa tarkemmin kuvia ja aloin miettimään suuta... Onks toi vaaleenpunanen raita sit kieli? :D
  No jokatapauksessa nää on hauskat ja hieman ehkä erilaisetkin kynnet, tykkään :)
  Miusta siun valokuvat on aina olleet hyviä, ei ainakaan miun läppärillä näytä yhtään kellertäviltä kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Ihan samalla tavalla tulkitsin nyt itse noi kynnet kuin säkin :D Hassu jotenkin, että toi mielleyhtymä herätti nyt enemmän keskustelua kuin kynnet itse tai miten ne on tehtä :P

   Poista