lauantai 6. heinäkuuta 2013

Tristam-vaihto

Purnasin tuossa joku päivä sitä OPIn On Her Majesty's Secret Service -lakkaa, ja päätin kokeilla josko onni suosisi ja saisin vaihdettua sen johonkin enemmän itseni näköiseen lakkaan. Eipä mennyt kauaa, kun tarjottiin A-Englandin Tristamia. Ja Tristamhan sieltä kotiutui.Aijai, mikä lakka! Olen tässä vähän ollut sinisiä lakkoja vastaan, mutta tätä ei kyllä lasketa :D Niin upea! Tämä onkin samaa kokoelmaa jo aiemmin nähdyn Lady of the Laken kanssa, eli scattered-holo. Ja taas kerran, tuossa swatch-kuvassakin lakkaa on vain yksi kerros.

Mietin, että jos tosiaan vain yhden kerroksen käyttää lakkaa, niin yksi lakkahan kestää ihan tuhottoman kauankin vielä :D Olettaen että osaa lakata vain yhden kerroksen, itse en ehkä osaa...Onko teillä Tristam?

Ps. Ainiin, huomasin juuri että joku tuttu löytyy Iltalehdestä. Tänään myös kotiutuu Golden Rosen uusia Holiday-kokoelman tekstuurilakkoja...eli jääkääpä odottelemaan kuvia niistä. Huhu kertoo, että kahta sävyä on tuplakipaleet, joten niille pitäisi löytyä ottajat.
7 kommenttia:

 1. Mä voisin ehkä olla kiinnostunu siitä tuplakipaleen toisesta kappaleesta, mikäli iskee väri ja lakka minuun ;)
  -Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, Roosa, katotaan illemmalla tai huomenna (riippuen koska saan kuvattua) ja kun en vielä itsekään tiedä, mitä lakkoja oli tuplat :D Laittelen blogiin kyllä hetimmiten :)

   Poista
 2. Jeps kiva! Voisin olla jopa kiinnostunut molemmista, kun noita tekstuurilakkoja oon etsiskellyt::)
  -Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittele vaikka mailia mulle, kun näät mun postauksen, jos noi sävyt on sellasia että kiinnostaa!

   Poista
 3. Juu laitan heti kun nään :)

  VastaaPoista
 4. Toi Tristam on kyllä ihana lakka! Oma lemppari kuitenkin tästä kokoelmasta on Saint George ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Saint George onkin kaunis, mutta kun en oikein ole vihreä ihminen, niin en siitä kynsillä välitä :) Muilla on kyllä hyvinkin kaunis.

   Poista