perjantai 26. huhtikuuta 2013

Beauty UK Cafe Culture - Kuplivaa kahvia

Tällä kertaa testasin Beauty UK:n Cafe Culture. Lakalla on niin sen näköinen nimi ja nyt kun tarkemmin mietin, niin sanoisin että tämä on puuterinvärinen, vaikka arvoin edellisellä kerralla nuden ja beigen välillä enkä osannut päättää.

Oman kappaleenihan sain siis Prettyltä muiden Beauty UK:n lakkojen kanssa, linkin takaa löytyy niistä esittely pähkinänkuoressa :)Lakka on ihan mielettömän kauniin värinen, juuri tämä sävy itsellä on ollutkin haussa jo pidemmän aikaa. Se mikä tässä tökkii on kuplat. Kamera ei edes jostain syystä näytä niitä ihan kaikkia, vaan kaunistelee hiukan. Päällyslakka tasoitti tilannetta vähän, mutta harmikseni täytyy sanoa että kynnet lähtivät poistoon.

Kehuin aiemmin niiden kahden cremelakan levittyvyyttä todella hyväksi ja samaa odotin tältä. Lakka vaati kuitenkin aika paksut kerrokset kerralla, että sen sai levittymään nätisti. Ehkä kuplinta johtui siitä. Varmaan kokeilen ohentaa tätä hiukan ja otan uuden yrityksen, koska väri on niin sopiva omalle iholle.

Paksuudesta olikin sitten se hyöty, että Cafe Culture peitti todella hyvin! Tätä ei oikeasti tarvitse kuin kaksi kerrosta, jos sattuu saamaan kerrokset tarpeeksi näteiksi.


Jääkää odottamaan mun seuraavaa yritystä tämän kanssa, yritän ainakin lakata pian uusiksi :) Onko täällä monellä käynyt niin, että rakastuu johonkin sävyyn, mutta lakka ei toimikaan niin kuin haluisi?

/ Edittiä: Olin yhteydessä Prettyyn ja siellä kanssa lakkaa testattiin ja levittyi ongelmitta eikä kuplinut. Omassa kappaleessani on siis jotain vikaa, joten voitte hyvinkin uskaltaa tilata jos tykästyitte.

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)6 kommenttia:

 1. kivansävyinen lakka. Monesti on käynyt niin, että olen ostanut jonkun ihanan lakan joka ei ole sitten toiminut kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Just tällaista oon etsinyt ja vähän harmittaa :D Mutta jos tää toimisi ohentajalla terästettynä... Mulla on tosi harvoin käynyt, että oon pettynyt lakan koostumukseen paitsi ohuuteen, mutta se on korjattavissa kerrostamalla.

   Poista
 2. Tsh ääsh, oon ite himonnu tota cafe culturea pari kuukautta mutta kun siitä ei oo oikein kunnollisia arvosteluja ollu niin en oo raaskinu ostaa. Damn, ei tälle olis dupea mistään? ;__;

  Mulla ei glitter-lakat ikinä toimi! Sutiin saattaa tarttua ihan älyttömästi glitteriä, mutta kynsille ei mitään, kun kaikki hileet menee sudin karvojen väliin piiloon .__.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inna V, ja tietty muutkin jotka tykkäisi tästä lakasta: päivittelinkin tuonne postaukseen jo, mutta tosiaan mulle on ilmeisesti osunut maanantaikappale, sillä Prettyn päässä tätä testasivat ja ongelmia ei ollut.

   Poista
 3. Mä en tykännyt BeautyUK:n lakkojen käytöksestä yhtään, vaikka värit on ihania, niin pistin vahingon kiertämään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, itse kyllä tykkäsin kovasti niistä kahdesta cremestä millä aiemmin tein marmorointia :)

   Poista