lauantai 20. huhtikuuta 2013

Beauty UK Glam Nails Collection

Tänään haluan esitellä teille itsellekin suht uuden merkin, Beauty UK:n, Glam Nails -kokoelman lakkoja. Kokoelmaan kuuluu hirvittävä määrä erilaisia lakkoja, niitä ei voi edes luetella. Itse sain Prettyltä teille esiteltäväksi Cafe Culturen, Street Rosen, Smokey Lilacin ja Electric Purplen.


Olen itse kokeillut yhtä Beauty UK:n lakkaa aikaisemmin, ja se muuten osoittautui dupeksi tuolle Street Roselle. Se on muuten hirvittävän vaikea lakka kuvata, koska sain itse valita mitä lakkoja halusin ja en arvannut niitä samanlaisiksi kuvien perusteella :D Myös muuten Prettyn sivuilla oleva kuva ei kerro totuutta lakasta :DTästä pian lisää. Yleisvaikutelma siitä kokeulusta oli, että Beauty UK:n lakat on laadukkaita, ja cremeksi kehuin todella hyvin levittyväksi cremeksi ja myös hyvin peittäväksi.Cafe Culture on beige tai nude hohtavalla vaalealla shimmerillä. Luulin tätä valitessani, että lakka olisi ohutta, mutta shimmeriksi lakka on aika paksua ja peittävää. En voi olla muuta kuin tyytyväinen tähän ja haluankin tehdä tälle lakalle jotkin ihanat vaaleat koristelut tulevaisuudessa.


Street Rose on ihana vanha roosa creme. Kuten jo aiemmin kehuin, se tosiaan peittää jo parillakin kerroksella ja levittyy kuin unelma. Itsellä on monenkin cremen kanssa ollut raidoittumisongelmia, mutta tämän kanssa ei sitten yhtään. Sitä ei todellakaan odottaisi näin tuhdilta lakalta.


Otin pienen vertailukuvan tuon aikaisemman postauksen Beauty UK:n lakasta sävyssä 35 (oli muuten hullun vaikea saada värit oikein) ja en näe näissä kahdessa mitään eroa.


Smokey Lilac on juurikin sitä, mitä nimi kertoo. Aika likainen vaalean lila. Tosi kaunis lakka! Tämäkin lakka levittyy cremeksi erinomaisesti ja peittääkin parilla-kolmella kerroksella.


Electric Purple on räiskyvän violetti shimmerlakka. Tämä puolestaan on hyvinkin ohutta tavaraa. Toivoisin että se olisi peittävämpää, sillä väri on tosi mieluisa. Tokihan sitä voi lakata monen monta kerrosta, mutta varmasti lakka on enemmän elementissään jonkin toisen lakan päälle lakattuna.

Katsotaan mitä keksin tämän kanssa, koska haluisin niin kovasti tämän yksinään kynsille :D


Vielä kaunis swatch-kuva myös näistä söpöläisistä. Electric Purple kyllä kimaltelee kirkkaasti!

Joko te olette kokeilleet Beauty UK:n lakkoja tai löytyikö näistä jotain ihananuuksia? Olen jo tehnyt kynnetkin näistä kahdella lakalla, joten sitä on luvassa varmasti varsin pian.

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne, joten klikkailkaa vain kurkkimaan :)6 kommenttia:

 1. Minulta löytyy monta beauty uk:n lakkaa ja tykkään niistä tosi paljon. Näistä kyseisistä lakoista en ainakaan toistaiseksi omista yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt niistä! Mulla ei oikein näitä ennen ollutkaan mitään mielipidettä koko merkistä. Erityisesti tosiaan noi cremet yllätti. Monet huippumerkkienkään cremet ei levity ja peitä yhtä aikaa noin hyvin!

   Poista
 2. Mulle on vieras merkki tämä Beauty uk. Värit näyttää swatcheissa kyllä ihan hyviltä, tuo nude-sävy ja liila ainakin, mutta pikkupullot on ehkä aavistuksen tylsähkön näköisiä, mutta ei kai pidä antaa sen hämätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin pitänyt näitä pulloina vähän tylsinä, mutta nyt näyttävät aika näteiltä jopa, kun mulla on peri sellaista neliön mallista ja ne on niin arkisia että :D Kannattaa kyllä kokeilla, cremejä tosiaan suosittelen, toi nude oli shimmerinä hyvinkin peittävä, mutta sitten taas violetti ei ollenkaan!

   Poista
 3. Beauty UK on aika vieras tuttavuus: mulla on tältä merkiltä vain Elfstone, jonka ostin enimmäkseen nimen takia. :D

  Tuo Street Rose on kyllä aikas ihana vanha roosa, ja jos levittyy noinkin helposti, pitänee tilata itselle testailuun. Ja sitä kun luulee aina saavansa himotuslistaa pienemmäksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voin kyllä suositella tota Street Rosea! Itse tykkäsin, että helposti levittyi, varsinkin kun olin vähän aika sitten tapellut parinkin huonosti levittyvän kanssa :D

   Poista