tiistai 2. huhtikuuta 2013

Käsirasvan miniesittely ja pikkuostoksia

Heido hei, kaikki! Muutto on saatu kunnialla alta pois, mutta nettiä meillä ei vielä ole, joten bloggaamisen sunhteen saattaa vähän aikaa kestää. Tämänkin postauksen naputtelin valmiiksi jo vähän ennen muuttoa ja nyt vain tuli laittamaan teille julki :) Kynnetkin olen tehnyt jo muuton jälkeen, mutta postaus on tekemättä. Samoin yhden meikkivoidepostauksen kanssa... Huoh. Kyllä tämä tästä taas.

Joka tapauksessa ajattelin nopeasti esitellä tällaisen itsellenikin alunperin tuntemattoman merkkisen käsirasvan, johon väkisinkin myönnän ihastuneeni. Nimittäin Urtekamin Nordic Birch Hand Creamin. Sain tämän ystävältäni, joka on myös Buzzador, kuten olen itsekin :)

Urtekram lupaa voiteen olevan superkosteuttava ja mm. parabeeniton ja muutenkin vapaa kaikesta ylimääräisestä ja turhasta. Voide on muuten nettisivujen mukaan myös vegaaninen.


Tämä tuntuu alkuun käsiin kovinkin rasvaiselta, joka vähän jäykymmältä ja perusvoidemaiselta. Ajattelin, että varmaan kestää kauan imeytyä ja jää tahmaiseksi. Tahmainen se onkin ennen kuin imeytyy, koska koostumus on paksua, mutta se imeytyy niin nopeasti ettei haittaa yhtään, ja tahmaisuuskin häviää.

Tässä on joku raikkaampi tuoksu kuin monesti parfyymimaisissa käsivoiteissa, ehkä sitten se koivu. Aluksi pidin sitä piristävän raikkaana, mutta nyt en enää, koska yhdistin vähän tutun oloisen tuoksun samanlaiseksi kuin Fairyn Power Sprayssa :D Nyt se tuoksuu enää pesuaineelle... Onneksi se ei kestä kovin kauaa.


Sitten toinen juttu, postista tuli diilattuna tällaisia:


Kyseessä on siis China Glazen lakat Peachy Keen ja Flirty Tankini sekä Laylan Ceramic Effect -lakoista Killing Red. Hrrrr....menee melkein kylmiä väreitä kun katsoo tätä:


Oo Äm Gee! Voiko tuohon nyt muuta sanoa :D Joko kaipasitte mua? Omasta mielestä muuttotaukokin pois blogista tuntui pitkältä!


10 kommenttia:

 1. Kivoja hankintoja ja onnea uuteen kotiin

  VastaaPoista
 2. Jo kaipailimme! :P
  Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin :)

  Ihania noi kaikki lakat! :)

  VastaaPoista
 4. Hei kiva, kun kerroit tuosta käsirasvasta! Mun täytyy laittaa hankintalistalle. En ole vielä löytänyt "sitä oikeaa", joka pitäis mun kädet kunnossa.

  Miten sun tyttö on tottunut uuteen kotiin? Meillä olis loppukesästä muutto edessä ja vähän mietityttää miten mun silloin reilu kaksvuotias neiti suhtautuu asiaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :) Toi oli musta kyllä harvinaisen hyvää rasvaa! Jos vaan jossain näen sitä vielä, niin todellakin ostan! Harmi, kun en ole vielä ehtinyt etsiä, missä sitä edes myydään :D

   Tyttö suhtautui tosi hyvin! Alkuun oli, että ei muuteta, mutta heti kun kaikki omat tavarat oli huoneessa, niin oli tosi innoissaan ja tyytyväinen. Vähän on ollut normaalia itkuisampi ja hermostuu helpommin kuin yleensä, mutta mitenkään suuremmin ei ole reagoinut. Suurimman osan ajasta on oma itsensä ja nukkuukin entiseen malliin :)

   Poista