keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Meikkipostaus: Garnier BB-voide testissä

Sain Garnierin Facebook-ryhmän kautta testattavakseni Miracle Skin Perfector BB-voiteen sävyssä Light. Se miksi tämä on anti age, johtuu siitä että muistan halunneeni testaamaan itseasiassa silmänympärysvoidetta ja halusin kokeilla siinä tuota ominaisuutta, koska ihottumien jäljiltä silmänympärysihoni on edelleen aika kuiva. Yllätyin vähän, kun paketista tulikin BB-voide :D Mutta tuleepahan itsellekin nyt anti aget testattua!


En taida alkaa nyt tällä kertaa listaamaan kaikkea, mitä BB-voide lupaa, olette varmasti lukeneet niistä kaikista ominaisuuksista jo monesta eri paikasta ja TV-mainoksista :) Sen sijaan kerron ennemmin, mitä itse odotin tuotteelta ja mitä niistä ominaisuuksista tämä tuote täytti.


Kuten olen varmasti monesti maininnut, ihoni on täynnä kaikennäköistä epämääräistä: paikoitellen epäpuhtauksia (jotka ei muuten lähde varmaan kirveelläkään), couperosaa, pieniä näppyjä, epätasaista ihon väriä ja kauhea määrä luomia.

Meikiltä noin ylipäätäänkin toivon riittävää peittävyyttä ihon virheiden takia, helppoja levittymistä ja kestoa, koska ihoni rasvoittuu nopeasti. Kaikenmaailman mattavoiteidenkin kanssa minulle sopimattoman meikkivoiteen kanssa menee vain pari-kolme tuntia, että iho kiiltää, minkä takia tämä on tärkeä juttu itselle. Nyt tulee se ennen-kuva (ihoni muuten tuntuu muuttuneen paljon siedettävämmäksi nyt):


Kuinka ollakaan kaikki osuneet ja muuten hyvät kuvat oli vähän epätarkkoja :( Levittelin päälle suhteellisen ohuen kerroksen BB-voidetta, sillä tiesin jo etukäteen, että sävy light on minulle liian tumma. Yhtenä päivänä erehdyin laittamaan paremman peittämisen toivossa kaksi kerrosta ja muutuin latinoihoiseksi :D Yksi kerros on tarkalla silmällä katsottuna liian tumma, mutta sen verran tarpeeksi sopiva, että ainakaan siitä ei huomauteltu ja en itse kokenut sitä häiritseväksi. Ehkä sävy sopii kesällä paremmin.

Kuten monet muutkin ovat sanoneet, Garnierin BB-voide on lähempänä värillistä päivävoidetta kuin BB-voidetta (itse vertaan tätä Misshaan) ja tämä on todellakin paljon vähemmän peittävää ja koostumukseltaan paljon kevyempää.

Voide on tosiaan kevyt ja huomaamattoman tuntuinen kasvoilla. Kuitenkin puuteroitunakin rasvaisuus alkoi tulla parissa tunnissa läpi. Voiteen koostumus oli omaan käteen sopivan tuhti, koska en tykkää liian luirusta ja valuvasta. Se myös levittyi ilman ongelmia eikä jättänyt levitysjälkiä, eli pinnat kotiin!

Laikukkuutta ja epätasaisuuksia kevytkin kerros häivytti mukavasti, mistä tulee plussaa. Toinen kerros olisi varmasti riittänyt minulle hyvää lopputulokseen, jos sävy olisi ollut oikea.


Tuomioni: Jos tämä olisi vaaleampaa, niin kevyenä vapaapäivän raikkaana meikkinä voisin käyttää, koska se tuntui niin mukavalta, mutta kokonaiseksi työpäiväksi en tätä laittaisi, koska se ei enää pysynyt nättinä rasvoittumisen takia.

Käytättekö ylipäätään BB-voiteita ja mitä merkkiä? Toki kiinnostaa myös, mitä meikkivoidetta käytätte, jos BB-hype ei ole tarttunut :)6 kommenttia:

 1. Mulla on itellä Diorin BB-voide sävyltään 01. Se on tooodella vaaleaa, ja käytän sen päällä Diorin Nude -meikkivoidetta :) Ihan paras combo. Mullakin alkaa päivänmittaan kiillellä iho, ja ennen meikkivoide "karkasi" kasvoilta, mutta Diorin kanssa en ole sitä huomannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot löytänyt sulle sopivan yhdistelmän! Itselläkin kesti kauan, sillä vasta noin vuosi sitten löysin sen ekan itselle ihan oikeasti sopivan meikin :)

   Poista
 2. Oon miettinyt pitkään bb-voiteisiin siirtymistä, mutta tähän mennessä muiden kokeilut eivät ole vakuuttaneet :/ Mun iho on herkkä, helposti rasvoittuva ja couperoosaakin on. Silmänaluset ovat luonnostaan aika tummat. En oikein jaksa uskoa, että yhdestä purkista löytyis ratkaisu kaikkiin noihin ongelmiin (mikä ilmeisesti on bb-voiteiden idea?). Tällä hetkellä käytän mineraalimeikkipohjaa ja olen siihen oikein tyytyväinen. Ainoa miinus tulee siitä, että kerrostamiseen menee enemmän aikaa kuin esim. meikkivoiteen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: oon vähän samaa mieltä näistä Suomessa myytävistä BB-voiteista, ihan liian monella on niistä huonoja kokemuksia :/ Se on se, että ne on suurin osa enemmän sävyttäviä päivävoiteita kuin BB-voiteita. Suosittelen kokeilemaan jotain aasialaista merkkiä, itselle Misshan Perfect Cover on ihan huippuhyvä! Se onkin tähän mennessä ainoa ja ensimmäinen voide, joka peittää tarpeeksi ja sitä ei edes juurikaan tarvitse päivän mittaan korjailla :) Onnea etsintään, ja mielelläni kuulen sun kokemuksista jos lähdet jotain merkkiä kokeilemaan :)

   Poista
 3. Mulla on tämä garnierin sama bb-voide! Mä oon kyllä ollu tyytyväinen,mun iholle juuri sopiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sopii sulle :) Mun kavereista kanssa aika monelle on ihan hyvä, mutta itse oon niin lakanan valkea että ei ainakaan talven jälkeen toivoakaan :D

   Poista