sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Killing Red aka Hilloa kynsillä

Tämän viikon alkupuolelta oleva lakkaus Laylan Ceramic Effect -lakalla sävyssä CE53 eli Killing Red. Tämä on niin ehdoton rakkauslakka, ettei mikään! Tulenpunainen ja flakiet saa sen leiskumaan varsinkin auringossa ihan hyperkauniisti! Ylisanoja ei voi käyttää liikaa tämän kanssa.Killing Red peitti kivasti vähän pidemmätkin kynnet kolmella hyvällä kerroksella eikä levittyvyydessä tai kuivumisessakaan ollut mitään ongelmaa. En voi muuta kuin olla tyytyväinen! Erityisesti noin hyvä peittokyky yllätti minut, koska flakiet usein on aika ohuita pohjaltaan. Tämä sen sijaan on kuin mansikkahillo kynsillä. Tai ehkä marmeladi.
Mulla olisi tässä vielä muutamiakin postauksia puoliksi valmiina, mutta ei auta kuin odotella sen aikaa, että saan kaikki kuvat siirrettyä koneelle ja postaukset kirjotettua :D Eli kiirettä pitää edelleen. Yksi lupauksista on mun ensimmäinen vesimarmorointikokeilu kynsille ja vähän tuote-esittelyjä. Mukana vilahtelee myös Hubba Bubbaa...

Mitä piditte kynsistä? Oletteko olleet onnekkaita ja löytäneet tämän lakan (ja tietysti rakastuneet)?16 kommenttia:

 1. Tuo Laylan lakka on kyllä tosi upee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Oon ollut ihan haltioissani siitä, onneksi sen satuin vielä saamaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samat sanat :D Moneen päivään en varmaan muuta tehnyt kuin vilkuilin näitä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep, oon niin onnellinen että tää mulle diilattiin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sasu! On kiva kun pelkästään yhdellä lakalla saa näin näyttävää :)

   Poista
 5. Ihana hilloke. :D En yleensä syty punasille, mutta tämä on kyllä kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tää on kyllä ollut alusta lähtien sellainen, että tiesin tän haluavani :)

   Poista
 6. Katselin ennen joulua noita Sokoksella... ihmettelin, että mikä ihmeen Layla enkä sitten ostanut. Nyt harmittaa :( Olisin halunnut sen violetin. Viimeksi Sokkarilla (Trella) oli vaan yksi vihree enää alennuksessa. Joten varmaan meni mun mahkut saada se violetti. Vai saako noita vielä jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelin ihan samoihin aikoihin enkä ostanut :D Nyt onneksi oon saanut nämä molemmat diilattuna muualta. Joissain paikoissa ilmeisesti on vielä, jos kysyntää ei ole ollut niin paljoa...
   Itseasiassa, jos sua sattuisi kiinnostamaan, niin voisi luopua ehkä siitä violetista, kun ei ollut niin paljon mun sävy kuin tämä punainen...? Jos sattuisit tämän haluamaan, niin heitä maililla :)

   Poista