torstai 25. huhtikuuta 2013

Holoholoholo...ja Blue-Ming

Varautukaa muutamiin kuviin, sillä harrastin taas vähän lakkavaihtokauppoja :) Mun omaisuuttani pääsi uuteen kotiin ja vaihdossa kotiutui kaksi aivan mahtavaa lakkaa: Clolor Clubin Blue-Ming ja Angel Kiss.Blue-Mingiä olenkin ihaillut monessakin eri blogissa, koska rakastan tuon värisiä lakkoja, ja nyt omistan sen <3 Angel Kiss puolestaan on Halohues-kokoelman vaalean vihertävän sininen lineaarinen holo.

Monestikin olen muistaakseni kommentoinut toisten holopostauksiin, että en ole niin inostunut lineaarisista holoista ja Sigi sanoi, että en ole vielä kokeillut kunnollista. Oikeassa oli, sillä kun vertaan Color Clubin holoa vaikkapa Flormariin, ero on kuin yöllä ja päivällä. Sigi oli siis oikeassa. Katsokaa tätä kaunokaista! Ja huomatkaa, että kuvat on otettu vain lampun avulla, koska aurinko ei suostunut paistamaan.Rrrrakastan! Vielä pari swatch-kuvaa teille, että pääsette ihailemaan :)Onko täällä muita, jotka sanovat etteivät innostu holoista (ja jotka syö sanansa kuten minä)?22 kommenttia:

 1. Mä tykkään edelleen enemmän scattered-holoista vaikka lineaarisiakin on muutama kotiutunut Helmeriin:) Scattered-holoissa näkyy värikin kunnolla, lineaarisissa se jää helposti efektin varjoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta, varsinkin kun lakka holottaa oikein kunnolla, kuten tämä. Onhan tää aikamoinen ihmeteltävä, kun on nähnyt livenä vaan flormaria :D

   Poista
 2. Mä rakastan Tronicoiden scattered-holoa, tuo lineaarinen aiheuttaa jostain syystä pahaaoloa. :D Sama on 3d-korttien kanssa, ehkä silmät ei tykkää efektistä. Ihanan kaunis pohja tuossa holossa kuitenkin ja Blue-Ming näyttää ihastuttavalta, kuten yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan Tronikoita nähnyt muuten kuin blogeissa, ja kyllähän ne kauniilta näyttää :) Hassua että lakat voi aihettaa pahan olon!

   Poista
 3. Mun mielestä holon kuuluu säihkyä oikein kunnolla! Juuri siten kuin Color Clubin holot tekee. Mä tosin ajattelin tuon Angel Kissin jälkeen, ettei holot ole mun juttu, mutta annoin tilaisuuden vielä Color Clubin Beyondille. Angel Kiss ei vaan sitten ollut se mun väri...

  Mä oon ollut ihan ihastuksissani siihen violettiin Laylaan <3 Oon kylläkin vasta kokeillut sitä tipille, mutta ai että se on ihana! :)

  t. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä molemmat aivan mahtavan upeita! Kiitos sulle ja ihana kuulla, että tykkäät siitä Laylasta :)

   Poista
 4. Blue-Ming!! Tahtooooo *lääh*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huippukaunis sävy! Itsekin oon kuolannut aika kauan :D

   Poista
 5. Tuliko se arvontavoitto perille muutes? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan se :) Mun piti ilmoittaakin sulle, mutta arvaapa kuka unohti :D

   Poista
 6. Hihii, mulle kävi juuri samalla tavalla: holot ei vuosiin kiinnostanut, mutta nyt pari kuukautta sitten ihastuminen iski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten ole ainut :D Ainut vaan, että en ole vielä kynsille kokeillut...

   Poista
 7. Mulla on myös toi Angel Kiss, Blue-Mingistä haaveilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää hankkia toi Blue-Ming, se on niin kaunis :)

   Poista
 8. Mie kyllä innostun holoista, mutta mieki omistan vain niitä Flormarin holoja, jotka on kyllä ihan peestä :P
  Ja olen jo jonkin aikaa himoinnut näitä Color Clubin holoja, mut en vaan jotenki raaski ostaa niitä täyellä hinnalla... :DD
  Eli jos sie et tykkääkkään tästä ni tiedät kuka voi tarjota lakalle uuden kodin! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mulla oli kanssa vaan flormareista kokemusta :D Ne ei ole kyllä holoa nähnytkään tämän rinnalla. Pidän sut mielessä, vaikka luulenkin että en tästä kovin nopeasti luovu :D

   Poista
 9. Ihanat lakat! Tuo holo on varsinki mun silmään ! Ihanuus :)

  VastaaPoista