tiistai 16. huhtikuuta 2013

Nfu Oh Bubble Gum Kynsinauhaöljy

Sain Prettyltä testattavaksi ja teille esiteltäväksi nufun kynsinauhaöljyn tuoksuna Bubble Gum. Ihan ensimmäisenä on varmasti ennalta-arvattavasti kehuttava ja ylistettävä sitä tuoksua. En oikeasti uskonut, että mikään voi tuoksua näin herkulta. Kaikki varmasti tietävät Hubba Bubban. Kyllä. Ja niin aidosti tuoksuukin, että tekisi mieli nuolaista sormia :D Monet öljyt onkin omasta mielestä (varsinkin hedelmätuoksut) yleensä aika esanssisia, mutta tämä ei yhtään vaikka kyse onkin purkan tuoksusta. Hankala selittää.


Toinen ilmiselvä asia on ne suloiset kukkaset, jotka kelluvat kirkkaassa öljyssä. Saisi muuten olla kaikissa öljyissä tällaisia piristimiä :) Katsokaa nyt näitä kukkia!


Prettyn sivuilla, kun kävin tätä pälyilemässä, kuvan pullossa oli täysin erivärisiä kukkia. Ilmeisesti ne vaihtelevat uniikisti pulloittain. Olen tyytyväinen, että itselle osui tämä missä on violetteja ja aniliinin värisiä kukkia. Yhdessä pullon kauniiden koristelujen kanssa tämä hoitotuote todellakin sopisi jonkun kynsilakkahyllyn koristeeksi. Harmi etten omista hyllyä :D


Tämä tuntuu jotenkin pehmeämmältä sormissa kuin muut kokeilemani öljyt, jotka on siis China Glazen Holiday Berry ja feikkiopin kynsinauhaöljykynät. Öljy imeytyy aika nopeasti, mikä on hyvä asia ettei tahmaile paikkoja. Mutta toisaaltahan olisi mukava tuoksutella sitä pidempäänkin :D No, aina voi laittaa lisää. Ehdottomasti voisin huolia toisenkin pullon vaikkapa eri tuoksuisena :)

Prettyllä Nufun öljyt maksavat 13,90 e ja muut tuoksut on Vanilla, Mango ja Strawberry. Vanilla kuulostaa ihanalta, koska yleensä kaikki öljyt on jotain hedelmiä ja kukkia.

Oletteko kokeilleet nufun öljyä? Mitä itse käytätte vai käytättekö öljyjä? Itse olen ihan addiktoitunut kaikkeen :D

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)


14 kommenttia:

 1. oi, tota haluis kyllä kokeilla.. ehkä vaniljan tuoksulla, kun mun hajuvesikin on vaniljaa, siis silloin harvoin kun hajuvettä tulee käytettyä. Tosi kaunis pullo kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Tää tuoksuu NIIN hyvältä, ettei tosikaan :) Vanilla voisi kyllä olla ihana, mutta oon tyytyväinen tähän Hubba Bubbaan, koska mulle tulee siitä niin nostalginen olo :D

   Poista
 2. toi on varmasti upeaa en omista itse noita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä totisesti aikamoinen luxux-öljy :)

   Poista
 3. Uuuh.. Voi ei. *yritän unohtaa tämän ihanuuden mahd. nopeasti* :DD

  VastaaPoista
 4. Mulla on itsellä just tätä samaa, ja on kyllä ihanan tuoksuinen ja muutenkin hyvää käytettäväksi, suosittelen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sullakin on positiivisia kokemuksia :) Tää on kyllä ihanaa!

   Poista
 5. Itsekin nuuskutteli tätä Näytä kyntesi -salongissa viime vuonna, mutta jäi hyllyyn, koska mukaan tarttui useampi nufu. Nyt ehkä hieman harmittaa, pitänee ostaa seuraavaksi, kun edellinen loppuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D Nyt sun pitää seuraavaksi ottaa tämä! Et varmasti tuu pettymään :)

   Poista
 6. Eiiiiii ihana! Haluisin hyllyllisen noita öljyjä iha vaa pullojen takia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vähän sama :D Tällaisten pullojen takia rupeaa harkitsemaan vakavasti, että pitäisi hankkija hylly, missä lakat olisi esillä eikä laatikossa piilossa :D

   Poista
 7. Siis onks nää kynsinauha öljyt vaa sellasii et näil lakataa kyns ja siihe päälle värilline lakka vai mite näit käytetää?? : D ihana on muute tuo : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä laitetaan kynsille ja kynsinauhoille kosteuttamaan. Itsellä ainakin paljon lakkaavana on näille aina tarvetta, kun sekä kynnet että kynsinauhat kuivuvat ihan koppuroiksi.
   Tämän päälle ei kannata suoraan lakata vaan kannattaa pyyhkäistä se pois, jotta lakka tarttuu paremmin kynsiin :)

   Poista