sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kukkia käsivarteen

Hui, tämäkin on tehty jooooo...pari viikkoa sitten? Tykkäsin tästä niin, että piti vahvistaa sitä vielä uusiksi. En tiedä, onko blogi nyt ollut hiljaisempi vain tuntuuko itsestä vain siltä, koska oikeasti joutuu vähän aina varastamaan aikaa bloggailuun. Kiirekiire.


Muita kiireisiä? Vai onko kaikki vaan lomalla?


11 kommenttia:

  1. Lomalla vaan :) Tosi kiva tatuointi :)
    Haluisin joskus nähdä kuvan kun tuo aine on poissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Voin ottaa joku kerta kun on valmis kuva :) Yleensä tulee vaan räpsittyä siinä vaiheessa kun on juuri saanut valmiiksi, kuten kynnetkin :D

      Poista
  2. Hieno tatska taas! Löytyykö sulta postausta henna-tatskoista (ei oo nyt osunut silmiin)? Tai haluaisitko tehdä joskus sellaisen? Mua ainakin kiinnostaisi paljon miten tuollaisia tehdään, mistä saa välineitä jne. Yks oikea tatska multa löytyy, mutta noi hennat vois olla kiva lisä kesällä.

    Harmi, ettei noita GR:n tekstuurilakkoja ole muualla kuin Helsingissä :( Olisin voinut kokeilla tykkäänkö, kun en viitsi ostaa mitään OPIa ja maksaa siitä paljon sitten turhaan, jos ei olekaan mun juttu...

    t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelin näiden tekemisestä tänne: http://korukynsilla.blogspot.fi/2013/06/hennoja-ja-uusi-seuraamismahdollisuus.html ja tosiaan Huuto.netistä ostin omani :)
      Sun pitää saada joku tuomaan sulle sellainen Helsingistä niin pääset kokeilemaan :) Se 53 on ainakin kuvien mukaan lähes dupe Jinxille, jota jo kerkesin vähän aikaa himoita.

      Poista
    2. Jep. Kiitti! Taisi olla sitä mun kynsilakka-ällötysaikaa, kun tuo postaus on tehty ;) En pystynyt silloin edes lukemaan mitään kynsilakkablogeja. Vieläkin jaksan ihmetellä!

      t. Mari

      Poista
  3. Onpa hieno! Itse olen tällä hetkellä vaan lomalla mutta kyllä mulla on heinäkuu ihan täyteen buukattu :D

    VastaaPoista
  4. Kiva kuvio! Kesällä on varmaan niin paljon kaikkea muuta että netissä notkuminen jää vähemmälle. Kyllä se näkyy blogin kävijämäärissäkin jotka putoavat, kun ilmat lämpenevät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sissi! Mulla taas on kävijämäärät kivasti korkeammat kuin aiemmin, varmaan se arvonta vielä näkyy vähän aikaa noissa tilastoissa :D

      Poista
  5. Tosi nätti hennaus !!! Ihana !!! =)
    Kieltämättä tuntuu, ettei vuorokaudessa tahdo tunnit riittää, nukkuakin pitäis, ja töissäkin joutuu käymään. Kaikenlaista harmia.
    Onneksi loma vielä edessä, ehkä sitä sitten ehtii vähän paremmin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä se on kumma kun kaikkea harmia kehitellään harrastavan ihmisen pään menoksi :D Toivottavasti sun loma alkaa pian!

      Poista