keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Molluskoita

Se olis sitten viimeiset kynnet, ennen lyhyiden kynsien aikaa, nyyh!

Mulla oli joku hyvä johtoajatus näitä tehdessä...tumma pohja, hopeiset leimat joiden pyöreisiin kohtiin asettelen nätisti sopivan kokoisia koristeita. Ja sitten tulos on tämä:



No eipä tuo nyt ihan mun ihanaa mielikuvaani vastaa, mutta menettelee. Molluskoita noista vähän tuli enemmän kuin elegantteja koristeita :D

Juttu oli siis alunperin tehdä nämä kynnet Rakkaus Kynsiin -blogin lakkauskilpailuun teemana rokkikynnet. Saattavat nämä edelleen sinne osallistua, mutta en ole vielä päättänyt. Mitä mieltä te olette?



Sitten vielä vähän tuosta lakasta... Joku ehkä sen tunnistikin, OPIn On Her Majesty's Secret Service. Itsellä oli kaiken sen hypetyksen jälkeen aikamoiset odotukset tämän lakan suhteen. Petyin kylläkin. Lakka oli niin ohutta, että kolme Runsasta kerrosta peitti vasta juuri ja juuri. Omituisen ohutta noinkin tummaksi lakaksi. Kyllä siitä auringossa sai nätit heijastukset erivärisistä shimmereistä, mutta jotenkin ei iskenyt minuun. Lakka menikin jo kiertoon ja vaihdossa on saapumassa A-Englandin Tristam <3


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • OPI On Her Majesty's Secret Service
  • BNC Manicure (kiinnitykseen)
  • Depend 223
  • PUEEN33
  • Cesars Rapid Dry Top Coat

Mitä tykkäätte molluskakynsistä, tyttömäinen rock vai ihan jotain muuta? Huomatkaas, ylös on ilmestynyt uusi välilehti, jolta löytyy kaikki leimauslaattani myös kuvina :)



12 kommenttia:

  1. On nää vähän Rock:) Osallistu vaan siihen kilpailuun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati :) Mietin vielä kerkeänkö toteuttaa toisenlaiset ennen määräaikaa.

      Poista
  2. Mun mielestä noi on hienot! :) Ja tervetuloa nysäkyntisiin. Mulla olis vielä n. 3-4 mm kellertävää kärkeä pois kasvatettavana. Toisaalta on ollut ihan vapauttavaa, kun ei oo tarvinnut miettiä miten lakkailis tai koristelis, kun en tällaista tynkäarmeijaa viitsi laitella. Noi hennatatskat on kans upeita. Voi kun osais itsekin...

    t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! Nyt oon kivasti jo tottunut näihin, ei nämä lopulta ole nyt paljon lyhyemmät kuin mitän jossain vaiheessa kevättalvella viilailin ihan tarkoituksella :)
      Noi hennat on kyllä kivoja tehdä :)

      Tuli muuten mieleen, kun sanoit silloin halua liittyä bloggerin kautta lukemaan, niin blogilla on nykyään myös fb-sivu, ihan siltä varalta etten ole huomannut vielä :) Aattelin että voisi seuraamista helpottaa :)

      Poista
  3. Nämä on kyllä tosi Rock! Tällaisia kynsiä ei usein tule vastaan, ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! Mulle tuli jotenkin sellanen belegwen-olo kun katselin näitä :D Toi väri on jotenkin sun näköinen :D

      Poista
  4. Mä olisin itse pistänyt vaaleanpunaisten mollukoiden sijaa punaisia, mutta näinkin on Rock! :) Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokelin myös punaisia, sekä helmenpuolikkaita että strasseja, mutta päädyin, että näin saan näihin tiettyä tyttömäisyyttä enemmän :) Kiitos Sasu!

      Poista