tiistai 16. heinäkuuta 2013

Olen mahdoton!

Arvatkaapas montako kertaa olen sanonut vaikkapa jo tällä viikolla, että EN tarvitse yhtään uutta lakkaa? Monta. Ja mitä nämä on?


Niinpä, Shimmer Pink, Alexis ja kaveriksi olisin halunnut Shimmer Mintin, mutta EI ollut :O Olenko surullinen? Kyllä. Niinpä kolmas on aluslakka, sitähän menee aina.


Shimmer Pinkin haluisin nimetä uudelleen, nimi on nimittäin tylsä näin kauniille lakalle. Joku Raspberry-alkuinen sopisi sille paremmin. Pitäisiköhän ehdottaa Ginalle sen vaihtamista...


Alexis itseä kiinnosti lähinnä siksi, että olen nähnyt siitä ihan loistavia leimauskuvia! Elikäs kokeilemaan vain :)

Blogin puolella on ollut ainakin omasta mielestä hiljaista, koska surukseni joudun vahvistamaan huhut vanhan rakkaan pokkarini hajoamisesta, nyyh. Niinpä olen tässä nyt muutamia päiviä harjoitellut uuden kameran kanssa häärimistä seuranani kohtuullisen kiikkerä kamerajalka ja putki, jolla ei pysty kuvaamaan puolta metriä lähempää :D Eli olkaa kilttejä ja armahtakaa minua siihen asti, että opin edes kohtuullisesti käyttämään uutta bloggaustoveria.

Vaivaako muita Shimmer Mintin puute? Voiko se muka olla harvinaisuus vai onko mulla vaan huono tuuri?



14 kommenttia:

  1. Ginan aluslakka on loistava! Ostin pari putelia varastoonkin kun piti se kolme lakkaa ostaa ja nuo tulivat sitten yhden värilakan kylkiäisinä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvää! Mullakin on aiemmin yksi pullo jo ollut :)

      Poista
  2. Jos Shimmer Pink ei kynsillä ookkaan sitten hyvä niin täällä ois innokas adoptoija! :D Meillä päin ei oo Gina Tricotia enkä pääse käsiksi näihin lakkoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun teillä ei ole Ginaa :( Noi on niin sen kokoisia, että typerää ruveta diilaamaankaan, kun postikulut on isommat kuin pullon hinta. Tekisi vähän litteämpiä pulloja!

      Poista
  3. Shimmer Pink oli hyvä ostos, se on ihana lakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, koska oon nähnyt ja ihaillut sitä monissakin blogeissa :)

      Poista
  4. Omistan ton Shimmer Pinkin ja se on tosi hyvä. Peittää melkein yhdellä ainoalla kerroksella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä tuntuikin hyvin peittävältä kun kiekolle laitoin, samoin toi Alexis! Tosi tyytyväinen olen ainakin vielä noihin :)

      Poista
  5. Mie bongasin Shimmer Mintin Kuopion Matkuksesta, kun kaivoin sitä laaria tarpeeksi syvältä :D Täälläkään ei ole GT:tä, mutta nettikauppa onneksi tarjoaa iloa, jos jotain haluaa ja sinne tulee niitä uusia sävyjäkin aika nopsaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa tongin kaikki lootat ja myyjäkin auttoi mutta sitä ei ollut :(

      Poista
  6. Alexis on kyllä aivan upea! lakan koostumus hieman arvelutti kun se aikanaan ostin, onneksi päätin testata leimaukseen, sopii nimittäin vallan mainiosti :)

    Meillä ainakin Shimmeri minttiä on ihan reilusti hyllyssä, yleensä glitterit katoaa nopeaa standistä :)
    Ja nettikaupastakin ko lakkaa saa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun sullakin on positiivista sanottavaa Alexis-lakasta (ai miten niin en osaa taivuttaa järkevästi? :D)
      Meillä taas kaikki glitterit on hyllyssä ja shimmereitä on vähän. Shimmer Mintiä en ole nähnyt kertaakaan kun olen sitä varten käynyt katsomassa. Muutamaan kertaan siis. Ja en halua netistä tilata, kun sitten menee kalliiksi halpa lakka, kun tulee posteja :)

      Poista
  7. Löysin tän ihanan blogin toissapäivänä, ja nyt sain luettua koko blogin alusta loppuun (: Ihan mahtava blogi, ehdottomasti nousi mun uudeks suosikkiblogiks. Heti löysin kivan tuton ja aion kokeilla heti. Kiitos ihanasta kynsiblogista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kommentti! Kiitos paljon! Tällainen niin piristää raskasta päivää :) Ihanaa kuulla, että joku jaksaa blogin lukea alusta alkaen!

      Poista