lauantai 27. heinäkuuta 2013

Rakkauskynnet

Jotenkin tuntuu, että tänään lyhyestä virsi kaunis...katsotaan miten paljon jaksan tarinoida. Veti jotenkin vähän mielen matalaksi, kun kaaduin koiran aamupissillä siinä mäessä, missä AINA menen varovasti juuri siksi, että siinä on irtohiekkaa. Ja nyt on jalkapöytä auki ja vähän naarmuja sääressäkin. Mutta hei, kynnet on ehjät :D



Ihanainen lakka on China Glazen Flirty Tankini ja sen päällä Bundlen laatasta sydänkuviot. Laatta ei ollut (tai minä tyrin) ihan huippukunnossaan sillä yksi sivu kuviosta ei sitten millään tarttunut yhtäkään kertaa leimasimeen. Toisen omistamani BM-laatan koko kynnen kuvio kyllä siirtyi virheettönämä... No, onneksi sitä ei kovin näistä huomaa.

Muutenkaan ei tuntunut olevan mun leimauspäivä, kun valkoisella leimaa ja käyttää valkoista leimasinta... Jotenkin joka kerralla sain kuvion muodostakin pähkäillä, että miten päin sen nyt kynnelle iskee, kun on niin hankalan mallinen olevinaan :D Ja tosiaan toisen käden etusormen leimasin vahingossa kaksi kertaa päällekäin :D En edes tiedä, miten onnistuin huomaamattani. Se menikin sitten uusintaan.
Sitten se päällyslakka. Ensin sohlasin pari kynttä ja älysin sitten vasta laittaa ekana Konadin oman top coatin ennen pikakuivattajaa. Onneksi leviämistä on vain toisen käden nimettömässä.



Flirty Tankini on aika hassu lakka. Ehkä raivostuttavin lakka ikinä koostumukseltaan: sitä saa nimittäin sekoittaa oikein kunnon apinanraivolla kymmenen minuuttia ennen kuin saa edes jotenkin vaalean shimmerin pohjalta tasaantumaan. Alkuun edes pallojen kilinää ei kuulunut pullosta, varmaan nekin olivat jämähtäneen shimmeriin.

No sitten kun lakan sai tasaantumaan ja antoi kuplien poistua, niin lakka kyllä levittyi nätisti ja peittävyys riitti kolmella kerroksella. Siitäkin hauska lakka, että vaikka ikkunaa vasten kolmekin kerrosta on vielä läpikuultava, niin ehdottomasti se on riittävä. En kaipaa yhtään neljättä kerrosta. Otin taas erillisen kuvan pelkästään Flirty Tankinista, koska sillä on pelkillään ihana mattapinta. Kirkas ja erikoinen lakka, väri on ehkä aavistuksen pinkimpi kuin näissä kuvissa. Se oli aika haasteellinen kameralle.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • China Glaze Flirty Tankini
  • Konad Special Nail Polish White
  • Konad Special Top Coat
  • laatta BM-317 (saatu miitistä BundleMonsterilta)
  • Cesars Rapid Dry Top Coat

Mitä piditte kynsistä? Onko teillä sellaisia laattoja, jotka eivät vain leimaa kunnolla millään ilveellä vai onko kyse kuun asennosta?


16 kommenttia:

  1. Mä olen jo menettänyt hermonui tuolle Flirty Tankinille, se sekoittelun vaatimisen määrä on kyllä älytön. Mutta tällein kynsillä se on kyllä niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan älytöntä kun oikeasti pitää ravistaa ja ravistaa, eikä auta mikään pieni pullon kääntely kuten muiden lakkojen kanssa :D Mutta kaunis väri kyllä vaivasta huolimatta!

      Poista
  2. Höh, mä en oo ainoo joka tänään telo ittensä, onnistuin pudottamaan kahvipannun varpaalle -> 4 tikkiä varpaassa. Mutta onneksi ei sulle pahemmin käynyt ja kynnet pysy terveinä.. :)

    Tuo on kyllä kauniin värinen, mutta muta olen kuullut siitä niin paljon kaikkea huonoa että en sitä raaski ostaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sulla kävi sitten pahemmin! Mullakin kyllä jalka on kipeä kun on tollasessa paikassa että iho vähän venyy kävellessä, mutta ei sentään mitään syvää haavaa.
      Mä en olekaan muuta pahaa kuullut tuosta, kuin ton että tarvii ravistella. Oon vissiin hankinnan aikaan ollut liian rakastunut väriin etten ole huomannut mitään pahaa sanaa :D

      Poista
  3. Voi voi, toivottavasti paranet äkkiä. Aika hurjalta mäeltä kyllä kuulostaa.

    Mulla on itsellä joskus ihan samanlaisia ongelmia leimojen kanssa. Varsinkin yhden perhoskuvion kanssa, jota en enää edes halua kokeilla saada kynnelle, koska aina se jää sieltä samasta nurkasta vajaaksi. Voisit kokeilla pyyhkäistä ylimääräisen lakan siitä leiman päältä eri suuntaan ja katsoa jääkö kuvio vielä samasta kohdasta vajaaksi. Jos se pyyhin vaikka jotenkin sabotoi sen leiman. Osasinkohan nyt selittää ymmärrettävästi?

    Nauroin muuten tolle 'apinanraivolle'. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on paha mäki! En ikinä uskaltaisi mennä sitä pyörällä, mutta yhtenään porukkaa laskettelee sitä ihan lujaakin. Ja lapset. Itse pidän aina tyttöä kädestä, koska se hiekka on niin irtonaista.
      Pitääpä kokeilla sitten mahdollisella seuraavalla kerralla pyyhkäistä eri suuntaan! Jotenkin aina tulee pyyhkäistyä loogisesti reunaa kohti lyhintä mahdollista tietä niin ei tule kokeiltua siitä koko laatan halki :D

      Poista
  4. Onpas vinkeä lakka, varmasti vaikea kuvattava. Mattaantuu kyllä kauniisti. Mulla käy myös joskus leimaamisessa niin, että tajuan vasta ekan kynnen jälkeen, että "ai niin, konadin lakka ensin, vasta sitten Seche..." Luulis, että jossain vaiheessa sen muistais, mutta eih... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä erikoinen kuvattava, vaikka kuitenkin on ihan pinkki :D Mutta joku vivahde siitä varmaan tekee niin hankalan.
      Mulla aika harvoin edes on tarvetta Konadin päällyslakalle, kun oon saanut levittymättä pikakuivattajankin kanssa. Tänään jostain syystä toikaan ei halunnut mennä putkeen...

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Miracle! Tein muuten sen meidän puhuman haasteen tänään, ja huomenna meinaan keretä laittaa sen eetteriin :) Varoituksen sana: sut on tietty haastettu :D

      Poista
  6. Mä rakastan tota Flirty Tankinia! (omasta kaapistakin löytyy...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin ihanan värinen! Vaikkakin toi sekottaminen on aika tympivää.

      Poista
  7. Auts! Onneksi ei pahemmin käynyt. Nätit kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Tänään onkin jo jalka kipeempi kuin eilen :/

      Poista
  8. Todella nätit kynnet ja tuo lakka on ihana! :)

    VastaaPoista