sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Unisieppari

Tosi pitkä aika siitä, kun viimeksi tein mitään uusia hennatatuointeja. Muutaman kerran vahvistelin paria vanhaa, kunnes totesin vahvistamisen vain pahentavan tilannetta. Niinpä odottelin vanhojen haalistumista ja nyt sain inspiksen tehdä uuden :)

En ole mikään taiteellisuuden perikuva, mutta toivon mukaan tämän nyt sentään tunnistaa... :D Jonkun tällaisen voisin ihan hyvin ottaa oikeanakin tatuointina, unisiepparit on niin kauniita.


Minulta myös edellisessä postauksessa pyydettiin, että ottaisin kuvan myös, kun kuivunut henna on jo lähtenyt pois. Saamanne pitää :) Eli väri kuori pois jo parissa-kolmessa tunnissa ja jäljelle jäänyt sieppari on kauniin punaruskea.



Meillä on yksi unisieppari makuuhuoneessa. Tykkäättekö te unisieppareista?




25 kommenttia:

  1. Tää on aivan ihana ja tosi onnistunut henna. <3 Tykkään unisiepparista, mutten omista yhtäkään. Haaveissa oikeastaan on unisiepparikorvikset, mutten ole vielä löytänyt juuri oman näköisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt mun alko tekemään mieli unisiepparikorviksia :D

      Poista
  2. Rakastan tuota ! Unisiepparit on mun intohimo ja haluaisin joskus ottaa sellaisen tatuoinnin :3 Ihanaihanaihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos tosi paljon! Oon paljon miettynyt tatuointia (siis ihan oikeaakin), missä olisi joku ihana itselle tärkeä kuva ja sitten lisänä tyttären nimi. Tällainen sieppari voisi olla kyllä just mun näköinen :)

      Poista
  3. Ostin torilta joltakin intiaanilta unisiepparin just viimeviikolla :D Eli joo tykkään ja hieno tatuointi on :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on vaan ihania! Olis ihanaa, jos osaisi itse tehdä tuollaisia <3 Kiitos kehuista!

      Poista
  4. En oo oikein päässy sisään noihin unisieppareihin mut kovasti oottelen mun hennaväriäni kotiin. Huuto.netistä nyt ostin kanssa mut vissiin naapuripitäjästä kestää kauan matkata...

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti sun värit tulee pian ja laittelet sit kuvia :)

    VastaaPoista
  6. Oi miten hieno! Mullakin löytyy makkarista unisiepparit, tosin ne on siskon maalaamat taulut niistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! Taulutkin on varmasti ihania! Olisko mitenkään mahdollista vilauttaa niitä joskus blogissa? ;)

      Poista
    2. Ne on vähän taiteellisesti tehty, eli niissä ei näy kun osa siepparia molemmissa tauluissa. Pitää katsoa jos niitä joskus saisi kuvattua blogiin asti. :)

      Poista
    3. Olis kyllä mielenkiintoista nähdä! Tykkään kamalasti aina nähdä jos joillain on omamaalaamia tai tutun maalaamia tauluja seinällä :)

      Poista
  7. Voi vitsi miten kaunis! Mulla on myös makuuhuoneessa unisieppari, jonka isosisko on joskus mulle ostanut. Aiemmin mulla oli sellanen hirmu iso, joka oli halkasijaltaan varmaan metrin luokkaa, mutta se meni rikki muutossa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Charlotta! Wautsi, missä sulla oli aikasemmin noin iso sieppari? :D Varmaan oli kyllä hieno seinällä, mutta ripustukseen saattaisi olla vähän haasteellinen :D

      Poista
  8. IHANA<3 Kiitos myös tuosta alemmasta kuvasta ;) Itse asiassa, mä tein itselleni unisiepparin! Oikeastaan tein ensin itselleni isonkokoisen siepparin ja sitten siskolleni pikkusiepparin :) Googlettamalla löytyy kyllä, ei ole vaikea tehdä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä oletkin tehnyt! Jos jossain vaiheessa repäisen jostain aikaa, niin voisinpa aiheeseen tutustua :) Kiitos kehuista!

      Poista
  9. Musta unisieppareissa on jotain sympaattista ja houkuttelevaa, ihan jo vain kuviona ja juttuna sinänsä - voi olla että en edes tarvitse oikeaa itselleni, kun vain ihailen niitä muualla. :)

    Tää tatuointikuvio on tosi onnistunut, helposti tunnistaa ja näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Siepparit on kyllä ihania, tykkään muutenkin höyhenistä ja noissa on aina niin nättejä! Muutenkin se idea ja "legenda" on näissä mulle tosi kiinnostava. Mun omani ei harmi kyllä ole mikään intiaanien tekemä vaan jostain liikkeestä kuulemma.

      Poista
  10. Mä tykkään unisieppareista paljon ja voisin myös ottaa ihan tatuoinnin jossa on unisieppari :) tämä on upea♥

    VastaaPoista