perjantai 12. huhtikuuta 2013

Arvontapakettia :)

Voitin kosmetiikkapalkinnon It's Only Little Things -blogin arvonnasta ja en voi muuta kuin ihastella! Kiitos kiitos!


Siinä olikin palkinto lähes kokonaisuudessaan (silikoniset hiuslenkit jäivät unohduksiin kameralta). Itsestä on ihana päästä kokeilemaan erimerkkisiä tuotteita, varsinkin kalliimmilta merkeiltä, mitä en itse ostele. Vasemmalta lähtien pystyssä on Make Up Storen päivävoide ja puhistusgeeli, vartalovoiden kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine, Cliniquen antioksidantteja sisältävä kosteusvoide ja Lumenen Sensitive Touch SOS tehovoide. Edessä on kaksi hajuvesinäytettä ja OPIn kaksiosainen huulikiilto.

Olen kokeillut jo Make Up Storen ja Lumenen voiteita yöksi ja molemmista tykkään. Mielenkiintoinen kokeiltava oli nimenomaan Lancomen silmämeikinpoistoaine, sillä tällä hetkellä käyttämäni Colossal-ripsasi lähtee tosi huonosti käyttämällä poistoaineella eli vauvaöljyllä :D Kerran olen ehtinyt tuota nyt kokeilla ja meikki lähtee kuin unelma, ainetta ei tarvita paljon eikä meikit leviä sen mukana pitkin ihoa. Aivan täydellistä! Mutta en ole uskaltanut edes katsoa hintaa, kun pullossa lukee Lancome :D

Onko tässä teille tuttuja tuotteita? Haluaisitteko kuulla jostain lisää?



8 kommenttia:

  1. hei pistin sulle sen paketin tänään matkaan ku pääsin kaupunkiin!(:

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Juu, tämä on aika ihana kun pääsee kaikkea kokeilemaan :)

      Poista
  3. Wautsi mikä paketti! Todella paljon kaikkea kivaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös :) Oon ihan fiiliksissä tuosta silmämeikin puhdistuksesta, teen sitä jopa iltaisin mielellään :D Yleensä se on pakollinen paha :D

      Poista
  4. Make up storen puhdistusgeelistä kuulisin mielelläni enemmän. Tuntemattomampi merkki ihonhoidon suhteen. Jos jotain kiinnostaa omassa blogissa on Bioderma-arvonta huomisiltaan asti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää katsoa osaanko kertoa siitä oikein mitään nyt näiden kokeilujen jälkeen, mutta voin sulle lyhyesti tässä nyt kirjoitella. Sillä kyllä lähtee hyvin puhtaaksi iho. Jos ei ole meikkejä ollut niin iho suorastaan "narisee" puhtauttaan, mutta runsaan meikkivoiteen pois saamiseen jouduin pesemään kaksi kertaa. Tuoksu siinä on mukavan raikas, ehkä joku kasvi tai kukka, mutta ei yhtään makea. Koostumukseltaan se on mun makuun hiukan liian luirua. Toivottavasti tuosta oli apua edes vähän.

      Pitää käydä kurkkimassa sun blogi, koska se ei ole mulle entuudestaan tuttu :)

      Poista