sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen vesimarmorointi

Kokeilin ensimmäistä kertaa vesimarmorointia Prettyltä saamillani Beauty UK:n lakoilla. Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen, mutta pakko sanoa, että kiireen takia kuvat on otettu ennen päällyslakkaa ja siksi niissä näkyy muutamia kupsi. Ne tasoittuivat kyllä suurimmalti osin päällyslakan jälkeen.



Peukku taisi olla viimeinen tekemäni kynsi ja olen siitä erityisen ylpeä :) Olen siis tätä ennen tehnyt vain yhden kokeilun tikulle, minkä näittekin aikaisemmin.



Beauty UK:n lakat Smokey Lilac ja Street Rose olivat ihan omiaan vesimarmorointiin, vaikka pelkäsinkin että joutuisin ongelmiin, kun en kokeillut niiden toimivuutta erikseen. Koska lakat oli niin hyväpigmenttisiä, niistä sai hyvät ja tummat väri myös tässä hommassa :) Oikein toimivia siis!


Käytetyt
  • Depend Protective Base Coat
  • Wet'n'Wild French White Creme
  • W7 White
  • Beauty UK Smokey Lilac
  • Beauty UK Street Rose
  • MNY Drying Effect
  • dotting tool 

Loppukevennykseksi on pakko jakaa teidän kanssanne nämä:



Mun äiti tuli yksi viikonloppu käymään, kun kutsuin kahville ja toi mukanaan näitä söpöläisiä! Taikinassa itsessään oli vadelmia ja päärynää, nam. Ja tietty nuo ihanat sydänkoristeet <3 Kiitos äitille kahvihetkestä!

Mitä te sanotte mun ekoista vesimarmoroinneista? Oletteko itse hyviä hommassa?

Ps. Sanoin muuten hyvästit Wettiksen valkoiselle cremelle :) Ei tule ikävä.

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)



45 kommenttia:

  1. Hienot kynnet.Ite ei oo viel tullu kokeiltua mut tuskin onnistuisinkaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku! Kokeile vaikka ekana mallitikulle, niin itsekin tein :) Koko lakkailuni ajan oon tätä hommaa pelännyt, mutta ei se ollutkaan niin vaikeaa!

      Poista
  2. Näyttää hyvältä. En ole kokeillut, mutta kauniit kuvasi innostavat kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni! Kokeilemaan vain, yllätyin itsekin tästä :)

      Poista
  3. Wau miten hieno lopputulos! Itse olen muutamaan otteeseen kokeillut vesimarmorointia, mutta joka kerta jokin menee pieleen ja menee hermot ja ei kiitos. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Daniela! Itse rohkaistuin tästä kokeilusta, kun vain yhden kynnen jouduin tekemään uudestaan :) Varmasti teen toistekin!

      Poista
  4. Ihanat! Sä oot joku luonnonlahjakkuus noissa vesimarmoroinneissa, jos sun eka kerta oli näin hyvä! Toimiiko nää beautyuk:n lakat hyvinkin tuossa marmoroinnissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista kehuista Inkku! Tätä ennen tosiaan yhden tikulle kokeilin joitain viikkoja/kuukausia sitten ja näitä värejä kanssa tikulle tein yhden koevedoksen, että toimivatko. Olen kyllä sitä mieltä, että nämä cremet ainakin toimii tässä hommassa todella hyvin :) Pitääkin kokeilla ehkä sitä nudea shimmeriäkin, koska se levittyi kynsille tosi huonosti.

      Poista
  5. oon tehny aikas monta kertaa vesimarmorointeja ja noi sun onnistu tosi hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paitsu! Oon otettu, että mun ekoista tykätään :)

      Poista
  6. Tosi nätit! Ja varmasti vielä upeammat päällyslakan kanssa, kun tulee kunnon kiilto :) Ensikertalaiseksi onnistuit ihan hirmuisen hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Papu! Mun päällyslakka on tällä hetkellä sen verran jönkkiä, että se ei oikeastaan kauheasti kiiltoa näihin tuonut, mutta kuplat haihtuivat suurimmalti osin.

      Poista
  7. Onpas tosi nätit ja hyvin onnistuneet marmoroinnit :) Eilen jopa kerran kävi mielessä että vois taas koittaa vaan en alkanut... :D Saisko yhen leipomuksen...? Namilta näyttää nekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sulokynnet :) Et saa leipomuksia, koska me syötiin kaikki :D Oli hyviä, lällällää :P

      Poista
  8. Aivan ihanat kynnet! Ei uskois että oli ensimmäinen kerta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti Nanne! Enhän mä huijaisi näin vakavissa asioissa :D Kynsijutut on tärkeistä tärkeimpiä!

      Poista
  9. Tosi hyvin oot onnistunut!:)
    Oon ite kokeillu muutamia kertoja tikulle ja hermo on mennyt:D tuskin tuun koskaan saamaan tehtyä kynsille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati :) Ehkä se joku kerta onnistuu oikeiden lakkojen kanssa!

      Poista
  10. Nämä on kyllä tosi hienosti onnistuneet! Tekee mieli kokeilla itsekin piiiiktästä aikaa vesimarmorointia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belegwen! Tekemään vain :) Tuun sitten ihailemaan!

      Poista
  11. Siis eka kerta? Nyt huijjaat, mä oon epätoivosesi kokeillu n20 kertaa ja joka kerta menee ihan sotkuks. Ehkä mä en vaan osaa.
    Ja kyllä ne on upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En huijaa :D Ihan oikeasti oon kokeillut sen kerran aiemmassa postauksessa tikulle ja nämä värit koeajoin tikulle kertaalleen ennen kuin aloin tekemään kynsille :) Oon niin otettu sun kehuista!

      Poista
  12. Värit sopii muuten täydellisesti blogin taustaan:) On kyllä kivat!

    VastaaPoista
  13. On kyllä kivat! :3 Ite tykkään ihan hirmusesti vesimarmoroinneista, mutta kun se on vaan niin pitkä ja sotkunen prosessi, ettei tuu ihan hirveen usein tehtyä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina! Ihmettelen oikein, että mulla ei mennyt näihin edes kovin kauaa aikaa verrattuna normaaliin koristeluun. Johtuu tosin ehkä siitä, että "normaalisti" netissä surffailen aina kaikki odotteluajat ja nyt sain koko ajan olla tekemässä :D

      Poista
  14. No ootpas onnistunut hyvin. Mä en viitsi melkein nykyään alkaa edes yrittämään, kun tuntuu olevan niin vaikea laji itselläni - ainakin viimeksi yrittäessäni ei edes lakat tahtoneet levitä veden pinnalla... :(

    Pojot näille lakkauksille, siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Höh, mikähän siinä oli ettei levinneet, olisko vesi ollut väärän lämpöistä? Itse halusin varmistaa optimiolosuhteet ja täytin limsapullon vedellä jo edellisenä päivänä :D

      Poista
  15. Todella onnistunut marmorointi, ei voi kun ihmetellä, että tämä on vasta ensimmäisesi. :o Ihanat värit myös. <3 (Ja muffinit näyttävät niin maukkailta. :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paaaljon, Dimavarien! Punastun ihan teidän kaikkien kehuista, varsinkin kun pelkäsin että kaikki vertaa toisten konkareiden marmorointeihin näitä :D

      Poista
  16. Voi miten kauniit! Ihan täydelliset. Kunpa mäkin osaisin marmoroida noin. Mikä noissa valkosissa cremeissä on. Niitä tarttisi niin paljon, mutta ne on lähes poikkeuksetta aivan karseita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti Tuittu! Niin en tiedä :D Luulisi että creme kuin creme ja kyllähän hyvin levittyviä muitakin vaaleita lakkoja on :D

      Poista
  17. Todella onnistuneet marmoroinnit! Ja kynnet ja leivokset näyttää molemmat hyviltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Leivokset oli hyviä, mutta kynsiä en maistanut :D

      Poista
  18. Hyvin oot onnistunu :o itseasiassa tosi hyvin! :) hyvännäköiset♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! itse kyllä yllätyin, että näinkin kivat tuli :)

      Poista
  19. HGGGNNNGGHH ! Ekat vesimarmoroinnit?!?! Miksi miun ties monennetko näyttää yhä ihan 5 vuotiaan tekemiltä. Nää on upeat !<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Kiitos sulle kehuista, ehkä mulla oli tuuria matkassa!

      Poista
  20. AAA! Nää on SUPERIT! ekat?! en usko, pyhpah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaha! Kyllä on kuules ekat :D Tosiaan kaksi kertaa oon tätä ennen tikulle kokeillut :)

      Poista
  21. Ooh, upeaa! Voi kun oma eka kokeiluni onnistuis ees puoliksi näin hyvin!

    VastaaPoista
  22. No huh, onpas ollut hieno suoritus ensimmäiseksi vesimarmoroinniksi! :) Itse olen ollut vielä sen verran nössykkä, etten ole uskaltanut kokeilla, vaikka ihailenkin vesimarmoroituja kynsiä paljon. Mutta tällainen upea suoritus valaa juuri sitä toivottua harhakuvitelmaa itselle, että ehkä sitä saattaisi onnistua jopa ensimmäiselläkin kerralla ;D Kiitos siitä, ehkä minäkin uskaltaudun joskus kokeilemaan =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Xalla! Itsekin välttelin tätä hommaa ihan koko tämän ajan kun olen lakannut kynsiä enemmän, ja nyt tuntuu siltä että ihan turhaa :) Eli kokeilemaan vaan ja kokeile vaikka kanssa ekana tikulle, että onko lakat hyviä marmorointiin niin ei tule turhaa työtä :)

      Poista