perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vastauspostaus Part 3

Viimonen osa vastauksia teidän kysymyksiin :) Sitten painun taas muuttohommiin!


Mistä saat inspiraatiota kynsiisi? Täytyy vastata, että ihan omasta päästä. Toki selailen ihan perus googlen kuvahaulla ja blogeissa joskus kynsiä, mutta harvemmin niistä mikään suoraan antaa ideaa. Ennemminkin käy niin, että joskus saatan muistaa pitkänkin ajan jälkeen jotkut kynnet jostain toisesta blogista, ja inspiroitua niistä. Tai sitten tehdä jotkut kynnet ja huomata vasta jälkeen päin, että oonkin varmaan käyttänyt jonkun toisen ideaa niihin alunperin sitä edes muistamatta :D

Kuinka monta kynsilakkaa sulla on? Onko mielestäsi liikaa vai liian vähän? Äsken laskin lakkasivulta, että 121 näyttää saldo. Se on ihan hyvä, oon pyrkinyt siinä sadan pintaan pitämään saldon, ettei ihan pääsisi räjähtämään käsiin :D

Puhelimesi soittoääni? Perustylsä ring ring :D Oon ehkä vähän outo, mutta en osaa iPhoneen laittaa soittoääntä muualta kuin sieltä valmiista äänistä... :P

Haaveammatti? Tääkin on kauheen vaikea, kai tämä opiskelemani ala on unelma, jos satun vielä työllistymään :D Eli jotain luultavasti biomateriaaleihin liittyen.

Lempieläin? Koira ja hevonen. Koira mulla on, mutta joskus olisi ihanaa, jos olisi hevonenkin.

Horoskooppisi? Härkä.

Lempikynsilakkamerkki? China Glaze. Ihanan hyvää laatua, erikoisia lakkoja ja kohtuullinen hinta. Mikä olisikaan toimivampaa.

Onko sinulla tällä hetkellä MUST HAVE -lakkaa? Jos on niin mikä? Vähän aika sitten oli ehdottomasti A-Englandin She Walks in Beauty, mutta nyt on onneksi se pahin himotus mennyt ohi, kun korvaan sen yhdellä Jolly Jewelsillä :D Chinaltakin on pari lakkaa tuloillaan, mutta For Audrey olisi ihana.

Mikä on omituisin tapasi kynsien laitossa? En tiedä onko mun kynsien laitossa mitään kovin kummallista... Lakkaan aina pikkusormesta peukaloon päin ja oikean käden ensin.

Mistä tulee blogisi nimi? Halusin jotain nimeksi, mikä kertoisi että kyse on kynsiblogista, ja koska tykkään käyttää koruja, kun kuvaan kynsiäni, niin korukynsillä tuli aika nopeasti mieleen. Lisäksi toi viittaa myös siihen, että ainakin haluan tehdä kynsistä kauniita kuin korut.

Postaustoive: Kuvallinen postaus, kun laitat kynsiä, esim. työpisteen kaaoksesta, mistä sait inspiraation, tekovaiheet, jne. Hyvä idea! Pistän tämän toteutuslistalle :) Saa muistuttaa, jos vaikuttaa siltä että oon totaalisesti unohtanut.

Jos saisit lakata yhdellä värillä koko loppuelämäsi, mikä se olisi? Onneksi on eri sävyjä :) Kyllä täytyy sanoa, että punaiset sävyt.

Lempparilakka? Vaikea kysymys, koska myyn aina epämieluisat lakat eteenpäin...kaikki on siis jollain tavalla erityisiä lakkoja mulle. Jos nyt jotain pitää valita, niin Laylan Ceramic Effect -lakat on kauniita ja laadukkaita.

Mikä on inhottavin juttu bloggaamisessa? En tiedä lasketaanko tämä, mutta ajan puute. Bloggaisin mielelläni vaikka tuplasti enemmän jos olisi aikaa.

Entä kynsienlaitossa  ylipäätään? Tietysti jos joku mahtavuusidea menee ihan totaalisesti pilalle. Työvaiheista inhottavin on kynsinauhojen puhdistus. Varsinkin mustasta tai glitterlakasta.

Oletko usein/ikinä kokonaan ilman lakkaa? Ainoastaan silloin, kun otan jo valmiiksi illalla lakat pois, että voin ne nopeasti lakata uudelleen työpäivän jälkeen seuraavana päivänä. Eli oon todella vähän ilman lakkaa.

Kadutko jonkun lakan hankkimista? Enpä oikeastaan, kaikki hutiostokset olen saanut myytyä eteenpäin, joten ne eivät ole jääneet laatikkoon harmittamaan. Pari Models Ownin lakkaa kyllä petyttivät mut koostumukseltaan. Vain kaksi sanaa: Peaches & Cream.

Muistatko mikä oli ensimmäinen OPIn lakkasi? Tai jonkun muun merkin lakka (China Glaze, Color Club...)? OPIn eka lakka oli Huutiksesta ostamani Bling Dynasty, eka Chinan lakka Drastic ja eka Color Clubin lakka oli Summer of Love.

Onko sulla joku lemppariglitterlakka? China Glazella on totaalisen upeita pienihileisiä lakkoja, esim. Lorelei's Tiara, United, I'm Not a Lion jne, ja jos valkkaan yhden niin Lorelei's Tiara.

Millainen on suosikkileimauskuviosi tai millaisista leimauskuvioista tykkäät? Tykkään tosi paljon isoista ja aika abstrakteista tai kiemuraisista kuvioista. A-sarjan laatoissa on ylipäätänsä ihan huippukauniita kuvioita. Niitä löytyy esim. Mimaxilta.

Mitä lakkaa pitäisit mieluiten ilman koristeluja (saa olla useampiakin)? Tähänkin vastaan samat China Glazen pienihileiset glitterit kuin aikaisempaan kysymykseen. Ne on niin näyttäviä jo yksinäänkin, että eivät kaipaa kummempia koristeluita.2 kommenttia: