maanantai 10. syyskuuta 2012

Apua apua apua, ne tuli!

Jeeeeee! Mun huuto kuuluu varmaan ties minne asti :D Mun laatat tuli siis Mimaxilta! Laitoin kuvien alle suorat linkit, jos haluatte vastaavia itsellenne.


Tässä on koko paketti (tai kuoressahan nämä tuli...) Laatat siis tilasin ja Mimax lähetti vielä ystävällisesti kivan pikkuyllärin <3


Siis Konadin m51 -laatta, jonka halusin oikeastaan puhtaasti keskimmäisen ja oikean puoleisen kukkakuvion takia. Isompi koko kynnen kuviokin näyttää siltä, että saattaisi mennäkin mun peukkuun, jos sitä hiukan lyhentää. Leveys on siinä ja siinä. Se on siis isompi kuvio kuin m57-laatassa, jonka koko kynnen kuviot ei lähellekään riitä mun kynsille.
Keskimmäinenkin kukka on niin suuri, että kokonaan ei se mene kuin peukulle :) Jee, Konad yllättää!
Tuon laatan löydät tästä!


Sitten tilasin kaksi A-laattaa, jotka kuuleman mukaan on isompia kuin Konadin. Silmämääräisesti halkaisijaa on näissä laatoissa lähes kaksi senttiä enemmän kuin Konadeissa ja koko kynnen kuviot on kanssa vastaavasti hiukan suurempia.
A57-laatassa ihastuin ehdottomasti noihin pitsimäisiin kukkakuvioihin! Ja omaperäisiin perhosiin. Ei mitään ihan perusperhosia :D


A29-laatta tuli mukaan noiden koko kynnen kuvioiden takia, ja lisäksi alhaalla olevat pitkänomaiset kuviot (mitä ne oliskaan nimeltään?) näyttivät jänniltä.

Nämä laatat ei siis ole naarmuisia, vaan en vielä kuvausvimmassani ehtinyt poistaa päältä suojakalvoja, hehheh!


Lisäyllärinä tuli vielä kissa- ja pääkallotarroja. Nämä on niiin söpöjä! Pitää tehdä jotkut halloween-kynnet näistä! Kiitos vielä Mimax!

Mimaxilla on siis noiden A-laattojen hinta 4 euroa ja Konadit pääsääntöisesti 4,95 e. Varsinkaan nuo A-laatat ei olleet mun mielestä kalliita, toivottavasti ovat hyviä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä näissä olikin valitseminen :D Mutta ihan parhaita on!

   Poista
 2. Huaskoilta näyttää miusta etenkin A29:n alimman rivin reunimmaiset kuviot. Jännät. Kiva nähdä sitten in action millaisia leimailuja teet näillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä jotain saan noista kiehkuroista aikaan irccipohdinnan tuloksena :) Toivotaan että osaan nyt pitää tän mun ihastuksen silleen, että joka kynnet ei olis leimattu :D

   Poista