lauantai 8. syyskuuta 2012

Pilvenhattarakynnet

Tänään tuli taas hempeää, ihanaa, makeaa, hattaraista... <3 Tulee mieleen mansikka-banaanijäätelö. Nämä itseasiassa on menossa yhteen kynsikilpailuunkin...

Mutta joo, jotain saattaa ehkä kiinnostaa, että mun mielestä tuo uusi Wettiksen valkoinen ei ollut yhtä hyvää ainakaan pilkkujen tekemiseen kuin Rimmelin London Clouds. Se oli vähäpigmenttisempää ja hiukan löysempääkin. Menee kyllä, mutta saa nädä mitä sanoo koko kynnelle lakattaessa.

Sitten kuvat kahdessa eri valossa.Tänään saatte siis vain tuon kaksi kuvaa :) Olettekin osa jo vastailleen sivupalkin kyselyyn, ja suurin osa on ollut sitä mieltä, että laittamani kolme (keskimäärin) kuvaa kynsistä ja yksi tuotekuva on ollut sopivasti.

Ottakaa kantaa vaikka kommenttiboksiin, mitä mieltä olette tuotekuvista ylipäätään, onko ne hyvä idea? Jos ettei halua niitä, voin yhtä hyvin olla ottamatta :)


Käytetyt:
 • Gina Tricot Base Coat
 • Gina Tricot Pink candy
 • Rimmel Lemon Drop
 • Wet'n'Wild French White Creme
 • dotting tool
 • Cesars pikuivattaja (jaajaa...miks se puuttuu kuvasta :D)

Ihanaa syksyn alkua kaikille lukijoille, ja tervetuloa uusille <3

11 kommenttia:

 1. Oi apua, nää on niin söpöt! :D Saat vääntää mulle sit samantyyliset, jos mulla on jonkinlaiset kynnet olemassa seuraavan kerran kun nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Pistetään muistiin! Harva haluaa mun tekevän mitään söppiskynsiä, kun kaikki haluaa "siistit" ja paljon mustaa :D

   Poista
 2. Noista tosiaankin tulee mieleen mansikka-banaanijätski! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jäde, nam! Alko kummasti tehdä mieli jädeä kun kattelin näitä :D

   Poista
 3. Mulle tuli noista ihan mieleen vaahtokarkit : D Mutta hienot on ^^

  VastaaPoista
 4. Storithiana: Kiitos, on nää vähän vaahtismaisetkin :)

  Niniane: Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 5. Voi että miten nätit:) Mulla olis samat lakat, täytyykin pitää mielessä että voisi joskus yhdistää ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sissi! Nää on kyllä aika herkullinen parivaljakko :)

   Poista
 6. Tässä on kyllä sellainen väriyhdistelmä mitä en ikinä ois omalle kynnelleni osannut/halunnut valita, mutta toimii! Tosi söpöt kynnet koristeluineen kaikkineen :3 Mulle ei noissa tuotekuvissa oo väliä onko niitä näkyvillä vai ei :) Eihän siitä tietty haittaa ole vaikka tuotteet tänne kuvaisikin. Mun mielestä tuotelista yksinäänkin riittää oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Tää on kyllä yks näistä ällömakeista väriyhdistelmistä :D Mulla on joku nam-kausi nyt kynsissä.
   Kiitti kun vastasit tuohon tuotekuvahommeliin! Mietin tota itse, kun jotkut on toisissa blogeissa muistaakseni sanoneet haluavansa kuvia tuotteista, koska niille ei ole kaikki lakat niin tuttuja, että tietäisi miltä näyttävät. Hmm...ehkä toi pätee silleen jos kynsiltä ei tavallaan näy selkeästi millaiset ne käytetyt lakat on (eli just toisenlaisesta lakkauksesta kuin mitä nyt tein :D)
   Kauhee selitys. Nyt lopetan :D

   Poista