keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kynnet äidille ja ekat korkkarit

Tällaiset kiirekynnet tein yksi ilta omalle äidille. Kriteerit olivat valittu Flormarin hololakka ja nopeus, kaiken muun sain päättää itse.Koska totesin nuo käsin sohitut kukkaset nopeiksi, helpoiksi ja näteiksi, tein sellaiset ja tökin koristeiksi vielä yksinkertaiset strassit joka sormeen.

Kello oli jo aika paljon ja aurinkoa ei näkynyt, joten holoefekti jäi tällä kertaa kuvaamatta, mutta toivottavasti äiti pääsi siitä nauttimaan seuraavana päivänä.

Ja katsokaas näitä:


Tän neitokaisen ihan ensimmäiset korkokengät :D En edes tiedä, miten olen onnistunut välttämään korkkareita tänne asti...Kai mulla on vaan ollut sandaalit joka juhlassa. Nyt kuitenkin halusin syyshäihin sopivat kopsuttimet ja löysin ne pitkän ja hartaan kiertelyn jälkeen ihan omaksikin yllätykseksi Skopunktenista.

Kalliimpia kenkiä tuli sovitettua vaikka kuinka monet, mutta nämä oli ainoat jotka ei joko pudonneet jalasta kävellessä tai vaihtoehdoisesti puristaneet varpaita verille. Olen supertyytyväinen tuohon jalkapöydän päältä kulkevaan hihnaan, koska ehkä ilman sitä jopa nämä olisi pudonneet jalasta, mutta pienempää kokoa en olisi saanut enää jalkaan.

Eli kerrankin tuli jopa säästettyä vähän rahaa ja saatua mukavammat kengät :D Kiva välillä näinkin päin.

5 kommenttia:

 1. Mulle tuottaa korkkareiden (ja ballerinoiden tms.) ostaminen aina vähän hankaluuksia, kun mulla ei vaan suurin osa kengistä pysy jalassa ilman tuollaista hihnaa ja niitä ei tietysti aina muuten sopivissa kengissä ole. Esim. viime talvena vanhojentanssikenkien metsästys oli yhtä tuskaa, kun joka kaupasta olivat loppuneet mustat, korolliset ja remmilliset kengät... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa ikuisia kenkäongelmia, kun mulla on kehräsenluut aika alhaalla, niin monissa kengissä reunat painaa ikävästi :(

   Poista
  2. Mm, tuokin vielä lisäksi ): Mulla taas jalkaterät ovat aika kapeat pituuteensa nähden, niin muuten tarpeeksi iso kenkä on helposti liian leveä ja astuessa ne kenkien reunat "kurtistuvat" ja se nyt ei näytä kovin kivalta, eikä kengällekään tee hyvää kun koko ajan niin paljon taittuu ja vääntyy.

   Kengät, ikuinen ongelma... Tekisi mieli käyttää kaikenlaisia nättejä korkkareita tai vastaavia, mutta aina vaan päätyy tennareihin tai gladiaattorisandaaleihin, kun sopivien sellaisten löytäminen on niiiin paljon helpompaa : D

   Poista
 2. Oiiii, ihanat kengät <3 Ja noi kynnet on ihanan kiiltävät :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, oon itsekin tosi tyytyväinen noihin kenkiin! Ja kiitos myös kynsikehuista :)

   Poista