torstai 20. syyskuuta 2012

Teal of Fortune ja discopallokynnet

Ihan alkuun: HURRAA! Blogilleni on kertynyt lukukertoja jo pikkuisen yli kymppitonnin ja lukijoita on virallisen google-laskijan mukaan huimat 146! Olen ikionnellinen ja haluan kiittää teitä kaikkia ja toivottaa uudet tervetulleeksi! Marraskuussa onkin puolivuotissynttärit, sinne merkkipaalulle lupaan arvonnan.

Lakkasin Wettiksen Teal of Fortunella ja vähän lähti mopo käsistä kaiken blingin kanssa :D Leimasin siis alkuun  tähtiä hopealla ja lätkin vielä innostuksissani päälle hopeisia hexglittereitä.

Alkuun pari swatch-kuvaa, oli muuten kamalan vaikea kuvata ja siltikään sävy ei ole tarpeeksi vihreään suuntaan.
Teal of Fortune ei ollut yhtä luirua kuin Wettikset on monesti, juurinkin tuon Fast dry -kokoelman lakat. Se peitti ihan tarpeeksi jo kahdella kerroksella ja levittyi kynsinauhoja sotkematta. En siis kokenut edes tarvetta alkaa siistiä lakkauksia :O Oho.

Tämä lakka on kyllä yksinäänkin jo mielettömän kaunis. Tosin pelkään sitä päivää, kun nämä on pakko ottaa pois, sillä lakka värjää hurjasti kynsiä. Laitoin kaksi runsasta kerrosta aluslakkaa, mutta pelkäänpä ettei se paljon auta.

Sitten discopallokuviin:Kaikki tähdetkin on siis hyvin onnistuneita ja kokonaisia, mutta jälleen kerran kärsin kameran kanssa tarkennusongelmista, koska kaikkea mihin tarkentaa oli rutosti :D

Kuvia kertyi kaikkineen varmasti yli 200, joten leimaustuton tekemiseen saattaa mennä tunti jos toinenkin. Sitä odotellessa...


Käytetyt:
 • Gina tricot Base coat
 • Wet'n'Wild Teal of Fortune
 • leimaamiseen Classics Metallic hopea
 • Konad Top Coat
 • Cesars pikakuivattaja
 • leimauslaatta M54 (saatu Inkki Pinkiltä)
 • hopean väriset hexagonglitterit

Tekstiä riitti jälleen...hups. Mitä olitte mieltä peilipalloövereistä?

3 kommenttia:

 1. Mä voitin yhdessä arvonnassa ton Teal of Fortunen ja pari muuta Wettistä. Kaksi ekaa kokeilin samana iltana ja kirosin ne alimpaan...sinne..., kun olivat niin luiruja. Olen kuitenkin tottunut lakkaamaan aika paksulla lakalla yhden tai maksimissaan kaksi peittävää kerrosta. Koska ToF oli niin syötävän näköinen, päätin sitäkin kokeilla. Yllätyin erittäin positiivisesti, kun se kauneus ja ihanuus siirtyi pullosta kynsille ilman sen suurempia hampaiden kiristelyjä.

  Ihanat kynnet, onnea merkkipaaluista ja jatka samaan, voitokkaaseen malliin :)

  VastaaPoista
 2. Oon ollut sun blogiin tosi tyytyväinen. Teet tosi kivoja kynsiä ja sulla on paljon hienoja inspiksiä. :) Puolivuotista ja arpajaisia odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Tiia Minttu: Toi on kyllä jännä, miten jotkut yllättää! Mullakin on useampia Wettiksen lakkoja, ja juurikin tuon kokoelman lakat on varmaan useimmat luiruja, mutta tuo ei :D Se on kyllä huippukaunis!

  Annika: Kiitos todella paljon, että tykkäät! Lämmittää mun sydäntä kun saa kehuja :) Tekis jo itse kauheesti mieli arpoa, mutta tarviin jonkun merkkipaalun ja puoli vuotta on hyvä.

  VastaaPoista