tiistai 4. syyskuuta 2012

Oho mä kävin Ginassa...

Mulla olisi taas ensikuussa yhden häät tiedossa, ja mun on tarkoitus laittaa yksi musta mekko (koska en halua ostaa uutta ja oon käyttänytkin sitä vain kerran). Ongelma tietysti on, että mustassa ei voi mennä, niin tarvisin jonkun jakun tms. siihen tuomaan väriä. Sitä siis lähdin hakemaan ja totesin suhteellisen nopeasti, etten löydä mistään  mun hintaisesta paikasta ainakaan tällä reissulla hakemaani :( Otan siis ideoita vastaan!

No joka tapauksessa tähän blogiin liittyen erehdyin tarkistamaan myös Ginan valikoiman juhlavaatteissa (=huono) ja kotiutin tällaisen petroolin värisen nestemäisen eye linerin :) Näin jossain blogissa tällaisen räikeän sinisenä (vai pinkkinä?) ja halusin itsekin kokeilla, mutta jotain vähemmän räikeää.


Yritän ainakin saada jotain kuvaamisen arvoista aikaan, kun kokeilen sitä ekaa kertaa. Ties vaikka jotakuta teistä kiinnostaisi :)

Sitten pakolliset lakkahankinnat (nehän siis on pakollisia kun käy Ginassa):

Matte Top Coat
Silver
Wicked Green
Eli mattaava päällyslakka, hopeinen shimmer ja vihreä, pienihileinen glitter. Mattaa halusin ihan kokeilla, koska nyt on kamalasti näkynyt mattalakkauksia eri blogeissa ja ne näyttää mun silmään aina vaan kivammilta.

Vihreä glitter siksi, että mun alkoi tossa joku aika sitten tehdä mieli jotain glitterlakkaa, jolla voisi kokonaan peittää kynnet (eli siis pienihileistä). Katselin swatcheja netistä ja tämä näytti niin herkulta, että kävin kotiuttamassa. Ja sit se nolo tunnustus: en omista kuin surkeat kolme glitterlakkaa ja yhden flakiesin :D Ihme numero, kun ottaa huomioon että oon ainakin olevinaan kynsibloggaaja :D

Silver oli sitten se kolmas täyte lakka :D Hopeaa tarvii aina...

Miellyttikö joku teidän silmää?

4 kommenttia:

 1. Iteltä löytyy toi hopea, ja pakko ylistää sitä <3 Aivan täydellisen värinen, ei liian tumma niinkuin hopeat yleensä tuppaa olemaan, vaan just sellasen sopivan vaalea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että tykkäät, toivottavasti mäkin sitten :) Melkein jo kadutti, kun en millään meinannut keksiä sitä kolmatta :D

   Poista
 2. kivoja lakkoja ite en omista yhtään gina tricot lakkaa vielä heh heh =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä katsomassa, siellä on nimittäin paljon kivoja lakkoja :)

   Poista