torstai 6. syyskuuta 2012

Verenpunaista vampyyrimeininkiä ja juhlajakku

Tein nämä kynnet jo eilen, mutta kiireessä en päässyt niitä laittamaan vielä kaikkien nähtäville. "Kiireessä" ilmeisesti myös hukkasin yhden olennaisen kuvan, nimittäin tuotekuvan, joten tänään pärjätään ilman sitä :D

Pohja on siis lakattu China Glazen Drasticilla. Aivan ihanan värinen ja levittyy ja kuivuu kivasti, mutta koska se on jellymäinen, se on hyvin läpikuultavaa noin tummaksi lakaksi. Sain siis laittaa kolme ihan hyvää kerrosta, ja silti hyvin kuulsi vielä läpi auringonvalossa.

Hiukena himmeämmässä valaistuksessa tuli kummallinen tunne kuin olisi verta levitellyt kynsille :D Niin tummaa se oli. Kuviin:


Käytetyt:
  • Gina Tricot Base Coat
  • China Glaze Drastic
  • Gina Tricot Silver
  • Rimmel Hard Rock
  • kukkakoristeet (saatu Inkki Pinkiltä) + kynsiliima
  • Cesars pikakuivattaja


Tosiaan, piti hiukan kirjoittaa että mikä kumma mua nyt on pitänyt niin kiireisenä. Kuten aikaisemminkin jo mainitsin, yhdet häät on tulossa ensikuussa ja en meinannut löytää mustaan mekkooni pirteän väristä jakkua kaveriksi. Vaikka juuri kävin H&M:llä kaikki läpi, kävin kuitenkin eilen uudestaan ja nyt se löytyi:

Kuva täältä.
Olen itse hurjan tyytyväinen, koska tosiaan halusin jotain oikein kirkasta. Tämä on sitä ja kaiken lisäksi vielä mukava päällä. Tykkäsin erityisesti hihojen rypytyksistä ja siitä, ettei siinä ole ollenkaan tuon tyyppisille kapistuksille tyypillistä kaulusta.

Lisäksi ostin vielä Sokoksen Kutsu kauneuteen -meiningeistä Lumenen irtopuuterin ja Tokmannilta kympillä itselleni joogamaton, koska edellinen oli niin pieni, että se kävi hommaan hiukan hankalaksi.

Tykkäsittekö kynsistä tai jakusta? Lisäsin muuten äänestyksen kuvien määrästä, käykäähän vastailemassa! Toki sanallista palautetta otan vastaan ihan kommenttienkin muodossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti