sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Mattakukkia

Joo, joku on taas leimannut... Mutta arvaattekos, millä värillä :D Se onkin meinaan vaikea valinta. Näistä nimittäin piti tulla oikeen vintagea, isoäidin kukkaverhot -tyyliin. Muuten joo, mutta vihreä ei ollut vihreä.

Miljoona kuvaa, mutta rakastuin taas Golden Rosen lakkaan! Tuttua peittävää, kaunista, nopeasti kuivuvaa laatua. En voi kai liikaa ylistää.

Niinpä, katsokaa kuinka vihreä tuo leimauslakka on pullossa :O Ja muuten, pakko taas mainita, että mattapäällyslakka ei levitä sitten yhtään leimauksia!


Käytetyt:
 • Gina Tricot Base Coat
 • Golden Rose Matte Velvet 106
 • Konad Princess Special Nail Polish Pop Green
 • Gina Tricot Matte Top Coat
 • A57 laatta + XL-stamper

Onko kukaan leimannut vastaavilla väreillä, ja millä tuloksin? Muutenkin tuntuu, että mulla usein on tosi "ohut" se kuvion lakkakerros.

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniin värinen punainen tuo. Ja hyvin sopii nuo leimaukset siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Söpöthän ne on, vaikkei ihan sitä kun ajattelin :D

   Poista
 2. Kaunis viininpunainen, syssyn muotiväri :) Leimaus näyttää ainakin kuvassa harmaalta, joka ei oo kyllä lainkaan paha vaikka vihreeksi väittääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulokynnet, kiitos! Munkin mielestä ne on eniten harmaat kun niitä tuijottelee... No, kelpaa mulle harmaakin, vaikka konadin pullo väittää ihan toista :D

   Poista
 3. Onpa kyllä tosiaan aika huonosti peittävä tuo leimauslakka! Suorastaan surkeaa konadiksi.. Vihreä on kyllä vähän vaikea värikin peittävyydeltään, mutta ei tuota nyt ihan odottaisi leimauslakalta silti :P

  Nätit kynnet jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Judi! Jotenkin musta tuntuu, että joku muu vihreä lakka olisi ollut parempi tähän hommaan...mut käy nä harmaanakin :D

   Poista
 4. Voi että mitkä kynnet! Niin HIENOT! :)♥

  VastaaPoista