perjantai 14. syyskuuta 2012

Syksyn suosikit Top 10

Suosikkipostaustakin toivottiin hyvin monissa palautteissa silloin arvonnan yhteydessä, ja se on ollut jo liian pitkään työn alla  :)

Nyt olenkin monissa naistenlehdissä huomannut jo tarjontaa syksyn uusiksi muotiväreiksi. En enää osaa kyllä eritellä, mitkä lehdet ja mitä tarjoavat, mutta monissa on ollut maanläheiset sävyt, erityisesti tumman ruskea eri sävyissä.

Omat suosikit on kaikki, paitsi yksi, tummasävyisiä, mutta ruskeaa ei löydy :D Nämä ei ole missään erityisessä järjestyksessä.OPIn Bling Dynasty on hyvin lämminsävyinen ja kaunis kulta. Mun mielestäni tämä on ehdoton syyslakka, omaan mieleen tuo jollain tavalla ruskan.


Wettiksen Gray's Anatomy, varsinkin musta päällä, on ihan luvattoman kaunis ja monisävyinen. En voi kuin suositella. Tosin jos kammoaa luiruja lakkoja, sitten en suosittele. Kolmella kerroksella saa kyllä yksinään muistaakseni peittävän. Toisen lakan päällä yksi tai kaksi riittää.


MNY:n kultashimmerinen vihreä (sävy 575) on kanssa yksi suosikki. Sanoisin että se on sammalen vihreä.


Toinen Wettiksen lakka, Teal of Fortune. Varmasti kauneimpia mun näkemiäni vihertävän sinisiä lakkoja. Ohuttahan tämä on, mutta nniiiiiiin kaunista! Ja värjää muuten pahasti.


Ai, tässä listassa on joku punainenkin :D Color Clubin Feel the Beat. Se on oranssinpunainen shimmer, mun mielestä ihanan lämpimän syksyinen. Tai tietyllä tavalla koristeltuna jouluinen...tästä oliskin parit suunnitelmat joulun ajalle.


Golden Rosen Matte Velvet -sarjan 105-sävyinen lakka eli shimmerinen ja mataksi kuivuva petrolin värinen lakka. Tämä on ihan parhautta, en voi muuta kuin suositella!


Flormarin U11 on pronssinen shimmer, tykkään tästä kovasti erityisesti liukuvärjäyksissä!


Gina Tricot Deep Sea on laivaston sininen cremelakka, jossa on ihan mieletön kiilto, varsinkin kun laittaa päälle vielä Cesarsin pikakuivattajaa, jossa itsessäänkin on tosi kiiltävä pinta. Kukahan se oli, kun sanoi että tämä on jopa aika geelilakka-tyyppinen kun kiiltää niin paljon...?


Taas Wettiksen lakka... No mä pidän niistä :D Burgundy Frost on viininpunainen shimmer ja peittääkin mun mielestä paremmin kuin nuo aikaisemmat Wettiksen lakat. Näitä oli juurikin hyvässä alessa Seppälöissä.


Ja syksy ei ole mitään ilman pientä kimmellystä, joten yksi suosikeista on Gina Tricot Viva glam. Sitä on vaikea kuvailla, mutta jotain kullanhopea on aika realistinen ja ohuelti mustan päälle levitettynä se on vielä kovasti erilainen kuin pelkillään.

Löytyykö listalta tuttuja lakkoja tai omia suosikkeja?

10 kommenttia:

 1. mulla on kans toi flormar u 11 ja golden rose matte velvet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin iiihania :D Ainakin syksyksi! Kiitos taas kommentista <3

   Poista
 2. Tuo Golden Rosen petrolinsininen matta on kyllä ihana, se mulla itsellänikin on ^^ Plus saman sarjan tummanpunaista rakasta, sitä sametimpaa lakkaa ei kyllä löydä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania varmaan kaikki! Mulla on kanssa tota sarjaa musta/tumman harmaa, vaalean sininen ja tumman punainen (106). Onko toi 106 sama kuin sullakin?

   Poista
  2. Joo, 106 mullakin on : ) Onko se tummanharmaa/musta kiva? Oon miettinyt senkin hankkimista, mutta vähän mietityttää, että miltä se sitten kynnellä näyttäisi : D

   Poista
  3. Mulla ei ole vielä ollut sitä kynsillä, mutta ainakin kiekolla se näyttää kivalta! Tykkään kyllä kaikista Matte Velveteistä :D

   Poista
 3. Tosi jännän näköinen tuo Wettiksen Gray's Anatomy. Onko sulla täällä blogissa sitä nähtävillä jossain lakkauksessa?
  Mulla on Viva glam ja Golden rose :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lakka on tässä postauksessa: http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/08/grays-anatomy.html
   Se on kyllä aivan mahtava!
   Kiitos kommentista!

   Poista
 4. Minä ainakin taisin mainita Deep Sean kiillosta! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, kiitos muistutuksesta...Oikein etsinkin kuka siitä puhui, mutta en vaan millään löytänyt :D

   Poista