perjantai 28. syyskuuta 2012

Ranskalaiset minttupastellit

S kävi laittamassa kyntensä, olihan siitä jo puhuttukin pitkään. Lakoiksi valikoitui suhteellisen helposti Wet'n'Wildin mintun vihreä I Need a Refresh-Mint, Gina Tricot Silver ja valkoisiin kukkiin Wettiksen valkoinen creme ja kirkkaat strassit. Ranskiksen raja on vedettu hopealla Krazy Girlin koristelulakalla.

Olen muuten tehnyt ranskiksia huippuvähän ja koska tarrat oli S:n smile lineen ihan väärän mallisia, tuli tämä tehtyä vapaalla kädellä. Yllätyin melkein itsekin miten siistit tuli :)

Pääsin kokeilemaan myös toisen kynsien viilaamista muotoon, tähän mennessä olenkin vain omia muotoillut. Leveistä neliskulmaisista kynsistä tehtiin pyöreämmät. S omistaa omien sanojensa mukaan helposti katkeilevat ja liuskottuvat kynnet, mutta kivasti olivat pituutta saaneet.Lopuksi otettiin vielä korujenkin kanssa, koska S sitä vartavasten toivoi :) Kiitokset vain, S oli erinomainen kynsimalli! Paljon ei tarvinnut ohjailla oikeaan asentoon.Joo, siivous oli armoton, mutta silti kameran tarkka makro-ominaisuus vähän paljastaa karmeuksia :D

6 kommenttia:

 1. Herkullinen mintunsävy tuossa I Need a Refresh-Mintissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on mun mielestä paljon parempi kuin mitä odotin :D Kiitos kommentista, Bambi!

   Poista
 2. tosi kivat kynnet :) nyt varmistui itellekkin että tollanen lakka on pakko saada (kiitos vaan, jälleen rahaa palaa.... :DD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kreeta! Hah, saan sun lompakon ohenemaan :D Tää oli kyllä ostamisen arvoinen.

   Poista