sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Lakkani: Models Own, MNY & Classics Metallic

Seuraavaksi lakkaesittelyissä on vuorossa Models Ownin, MNY:n ja Classics Metallicin lakat.

Models Ownin lakkoja omistan tällä hetkellä kaksi. Minulla oli kolme, mutta koska tuskastelin niin Peaches & Creamin kanssa sen levittyvyyden suhteen, niin päätin siitä luopua.


Endamame, tai Edamame, on ihanan vaaleanvihreä lakka, jossa on hyvin hienoista shimmeriä. Jopa alkuun luulin tätä cremelakaksi, mutta sitä se ei kyllä ole, kun tarkemmin katsoo :D Levittyvyys ei ole yhtä kaamea kuin tuolla mainitsemallani persikan värisellä, mutta ei tämäkään kovin kehuttavaa ole. Lisäksi olen huomannut, että tässä lakassa sivellin irtoaa korkista oikeastaan joka kerta, kun korkin avaa :D
En voi sanoa, että kuuluisi suosikkeihini...

MNY:n lakat, joita tosin vain kaksi omistan, kuuluvat jollain tavalla suosikkeihini. Levittyvät hyvin, ovat kauniita ja kuivuvatkin nopeasti. Lisäksi ne on edullisia. Toinen lakoista on pronssinen ja toinen vihreä, jossa on kullan väristä shimmeriä. Rakastan molempia :)
461 
575

Classics Metallicin lakat ostin molemmat Seppälästä eurolla ihan puhtaasti leimaamistarkoitukseen, koska olen kuullut, että varsinkin hopean värinen siihen hommaan passaa. Testannut en valitettavasti ole vielä kumpaakaan.
04
11

Muut lakkaesittelyni löydät täältä.

4 kommenttia:

 1. Mua on tosi kauan haluttanut ostaa noita MNYn lakkoja, mutta aina oon ollut vähän epävarma niitten suhteen. Nyt uskaltauduin kokeilemaan Drying effectiä kun joku blogissaan sitä hehkutteli ja oli kyllä hintaisekseen tosi hyvä. Ehkäpä taidan tässä joku päivä marssia kaupoille hakemaan muutaman MNYn omakseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on itseasiassa toi Drying Effect, vaikka en ole vielä päässyt sitä kokeilemaan...pitäs varmaan. Harmittaa kun sen saatavuus on Tampereella niin huono :/

   Poista
 2. Testasin itse juurikin tuon Classics metallic 04:sen leimauksessa. Hyvin toimi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, kiitos tiedosta! Sitten voin huoleti ainakin olettaa, että teen sillä jotain leimauksia :)

   Poista