lauantai 15. syyskuuta 2012

Vanhan uudistamista

Mun piti alunperin tehdä huomenna vasta uudet kynnet, mutta jotenkin tuli äkkiä sellainen pakottava tarve päästä edes jotain värkkäämään. Ja koska kammoan jo etukäteen glittervoileipien poistamista, niin päätin sitten tehdä vielä yksinkertaiset koristelut näiden edellisten lakkauksien päälle. Ne on vielä poikkeuksellisen uuden näköisetkin.

Oikeastaan ajan puutteen vuoksi, silloin kun nämä voileipäkynnet tein, en ehtinyt niihin mitään koristeita edes taiteilla. Tulipahan korjattua sekin :)


Leikin siis koristelulakoilla, ja tulos on tämä (ja katsokaa katsokaa, ei kärkikulumaa :D)En olekaan ennen tuunannut vanhaa, mutta näihin saattoi tehdä, kun niissä ei ollut mitään ylimääräisiä härpäkkeitä vielä, ja hyvässä kunnossakin olivat. Mitä sanotte, kannattiko? Uudistatteko te usein vanhoja lakkauksianne?

8 kommenttia:

 1. Joskus tulee uudistettua vanhoja lakkauksia, etenkin, jos saa jotain uutta, niin sitä tulee kokeiltua vanhojen lakkojen päälle. Itseasissa pari kolme viikkoa sitten tein sandwitchin, ja parin päivän päästä piirtelin kuvioita nail art-lakoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, pitääpä oikeen mennä katsomaan kun molemmat ollaan voileipiä tuunattu :)

   Poista
 2. Useimmiten kokeilen vanhojen lakkojen päälle jotain koristelua tai glitteri- tai muuta lakkaa ihan vaan nähdäkseni kuinka se toimii ja miltä se näyttää. Joskus teen kärkikulumien peittämiseksi värilliset ranskikset vanhojen lakkojen päälle. Jos kokeilun lopputulos on mieleinen, lakkaukset saa muutaman päivän lisäaikaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toipa onkin hauska idea kokeilla uudentyyppisiä koristeluita vanhojen lakkojen päälle! Miten en olekaan itse keksinyt :D Kiitos ideasta!

   Poista