torstai 21. maaliskuuta 2013

First time ruffian feat. Wanna-Be-Riveting

Tänään tuli testattua ruffiania, eli manikyyria, jossa tavallaan vain reunat alla olevasta lakkauksesta on näkyvissä. Olen aina pitänyt sitä vähän hupsun näköisenä lakkauksena - varsinkin jos alla on lakka, joka on aika lähellä ihon omaa sävyä. Siksikin valkkasin alle mustan.Pääosassa on Flormarin halpisversio China Glazen Riveting-lakasta. Aivan ihana kiilto ja hehku! Minuun menee ihan täydestä. Peittää hyvin kolmella kerroksella, jopa tuon mustan ja levittyy ongelmitta.

En oikein koe itseäni oranssin ystäväksi, vaikka niitä aina ihailenkin. Onneksi tämä on aika siinä rajalla, onko erittäin oranssiin taittava punainen vai punainen oranssi :DOlen itse näihin huipputyytyväinen, vaikka alkuun näyttikin vähän halloween-kynsiltä. Olen vissiin jo tottunut siihen :D Parempihan tämä mani olisi ollut pidemmille kynsille. Lyhyet ja muutenkin vähän levenevät kynnet tämä sai kyllä helposti näyttämään vähän liikaa lapioilta :D No, pidän näistä silti.


Käytetyt
 • Depend Protective Base Coat
 • Wet'n'Wild Ebony Hates Chris
 • Flormar JG453 Jewel Gold -kokoelmasta
 • BNC kirkas lakka strassien kiinnitykseen
 • MNY Drying Effect
 • mustat strassit
Onko teillä tämä vai Riveting, tai tykkäättekö oransseista yleensäkään?

10 kommenttia:

 1. Kauniit! Kva lisämauste nuo strassit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannu! Noi strassit sai vähän sitä huomiota käännettyä pois siitä, että toi ruffian vähän korostaa kynsien levenevää mallia :D Plus, että rakastan jostain syystä mustia strasseja :D

   Poista
 2. Minusta ruffianit on kivoja, mutta siinä kyllä pitää olla tarkkana sen värivalinnan kanssa : D Itse olen kokeillut kerran kahdella eri vihreällä ja tykkäsin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on kyllä totta! Musta on vaan oudon näköistä jo uloin väri on joku nude tai persikka, koska mun mielestä se saa vaan kynnet näyttämään pienemmiltä :D Ja jostain syystä niitä vielä näkyy aika paljon.

   Poista
 3. Ruffianiin sopii mun mielestä hyvin tummat värit. Jos kynsinauhojen lähellä oleva osa on kovin vaalea näyttää helposti kaukaa siltä että on vaan jäänyt kauhea rako lakan ja kynsinauhan väliin. Näillä ei ole yhtään sitä ongelmaa kun on tummat lakat. Tykkään! Ja noi strassit on vielä kiva lisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä sun kanssa noista väreistä :) Vaaleat sävyt saa myös kynnet näyttämään pienemmiltä kuin ne onkaan.

   Poista