keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Miniesittelyssä hedelmäkarkin tuoksuinen lakanpoistoaine

Ajattelin tehdä muutaman tällaisen pienemmän esittelypostauksen, kun aina välillä olisi kiva saada blogintäytettä :D No ei vais, tykkään jakaa näitä teidän kanssa :) Varmaan piakkoin yritän yhden käsirasvan kanssa ottaa puheeksi.

Samassa paketissa aikaisempien NYXin lakkojen kanssa tuli Prettyltä myös tällainen asetoniton kynsilakanpoistoaine. Tykkään kovasti pumpullisista pulloista, ja siksi tämä oli omaan mieleen. Yleensä itsellä onkin ollut käytössä Lidlistä saatava Cien-merkkinen asetoniton poistoaine, mutta niiden pullot on olleet suhteellisen vaarallisia, sillä pystyssä ollessaankin pumppu ja kierteet on usein täyttyneet aineella :/ Luonnollisestikin silloin on tullut käsille.


Tällä hetkellä olen käyttänyt pullosta ehkä kaksi kolmasosaa, ja vielä ei ole tulvinut yli äyräidensä :) Ihan turvalliselta vaikuttaa siis tämä pullo. Tämä on myös siihen Lidlin aineeseen verrattuna paljon tehokkaampaa, ei paljon tarvitse hinkkailla. Leimaamisen en olekaan koittanut. En tiedä sopisiko se, koska se on pakkauksen mukaan hoitavaa, eli sisältää öljyjä.

Se mikä tässä on aika ihanaa on, että aine tuoksuu ihan hedelmäkarkeilta. Ihan oikeasti.
Aina kun paperiroskikseen heittelee muutaman vanulapun, jolla olen lakkoja poistellut, koko huone tuoksuu nameilta :D Enpä tiedä onko tämä hyvä vai huono juttu. Kiva poistaessa, mutta meidän paperiroskis on makuuhuoneessa, joten jos ole poistanut lakat, siirrän roskiksen toiseen huoneeseen yöksi :D


Tuosta pumpusta kyllä tykkään. Se on kevyt painaa, eikä juutu, kuten Cienin pumput toisinaan. Olen itse ehkä vähän lotraaja poistamisen kanssa, joten yksi pumppaus on minulle aivan liian vähän.

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)


8 kommenttia:

 1. Mulle kävi Cienin pumppupullon kanssa niin, että siinä vaiheessa, kun ainetta oli reilu kolmasosa jäljellä sitä ei enää tullutkaan pumppaamalla, vaan piti se härveli irrottaa ja kaataa sitä ainetta vanulapulle... Ja se tietysti sotki : D Ei siis hirveän hyviä kokemuksia siitä jäänyt. Ideana kyllä tosi hyvä tuollainen pumpattava pullo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolleen kaatamalla oon itsekin sen lopun ottanut :/ Ja useammin kuin tarpeeksi on tullut käsille se aine, kun on valmiiksi noussut koko se korkki täyteen :D

   Poista
 2. Mä olen kans ihan kypsä tuohon Cienin pulloon. Riittääkös tuossa pullossa se putki sinne lähes pohjaan? Kun tossa Lidlin pullossahan se putki loppuu silleen tyhmästi 1,5cm ennen pohjaa, (ainakin tuossa mun pullossa) ja johtunee siitä et loppu lakanpoistoaine ei nouse pullosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä Cienin (ainakin kahdessa nykyisessä) pullossa se putki on ainakin lähes pohjaan asti. Ehkä sulle on tullut maanantaikappale..?
   Tossa Proclen pullossa myös on pohjaan asti. Ehkä se pumppu jotenkin kärsii siinä loppuvaiheessa jo ja lakkaa sitten toimimasta :D Niin moni tuntuu joutuvan kaatamaan sen lopun ulos.

   Poista
  2. Okei, mulla on maanantai kappale todennäköisesti:o/ Aika arvokasta kynsilakanpoistoainetta tämä Proclé, mut kovasti houkuttaa tuo karkin tuoksu :oD joudunkohan tilaamaan...

   Poista
  3. Joo, aika arvokasta vaikutti olevan...mutta ehkä tämä on vähemmän tujua tavaraa, kun on hoitavia öljyjä :D Namilta tää ainakin tuoksuu. Eka aine, jota vois melkein maistaa, jos ei tietäisi mitä se on :D

   Poista
 3. Tykkään myös käyttää lidlin cien lakanpoistoainetta,tosin sen lopun joutuu kaataan sieltä ja mie kans läträän sitä .taas on loppu ja pitäs ostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kanssa käytän sitä lähes pääasiallisesti, vaikka siinä vikansa onkin. Onpahan halpaa ja siinä on se pumppu. Leimatessa en varmana osaisi enää ilman pumppua käyttää :)

   Poista