lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tikkuranskikset

Tänään testasin viimeisen Prettyltä saamistani NYXin lakoista. Kyseessä on hopeinen tikkuhilelakka, joka kulkee nimellä Silver Stripe Glitter.

Olen koko ajan vähän kammonnut tikkuhilelakkoja, ja ollut epävarma pidänkö niistä. Tämänkin lakan kohdalla oli sama ennakkoluulo ja en meiannut millään keksiä, mitä sinne alle lakkaisi. En kuitenkaan halunnut tehdä perinteistä ratkaisua ja lakata alle tylsästi mustaa. Niinpä päädyin tekemään alle ranskisviritelmän sinivioletilla cremelakalla.Ja tuo on tulos. Tykkään näistä ihan mielettömästi. Mulle kävi taas niin, että miksi en tee ranskiksia useammin. Tämä ei todellakaan ollut eka kerta...

Tikkuhileet antaa mukavasti lisää ulotteisuutta tälle muuten hyvin peruslakkaukselle, ja omasta mielestä nämä sopivat mitä parhaiten yhteen! Tämä levittyikin suhteellisen tasaisesti ja hileitä ei joutunut kalastelemaan yhtään. Melkeinpä päinvastoin, koska halusin näihin aika vähän niitä :D

Tässä vielä lakka pullossaan:
Kynnetkin taas lyheni eilen, oon melkein katkera. Mun viikonlopputyöni vaatii pikkuisen lyhyemmät kynnet kuin mistä tykkäisin ja tietty sen takia pitää vähän uhrata. Oon kyllä positiivisesti yllättynyt, että oon aika hyvin tottunut näihin lyhyinäkin. Yleensä mulle tulee ihan kamalan itsetietoinen olo lyhyillä, koska ne on melkein yhtä leveät kuin pitkätkin, jos vedän kaiken pois :D Nyt näissä on parisen milliä kasvua.


Käytetyt
 • Depend Protective Base Coat
 • H&M Pink Mist
 • H&M Beauty Bandit
 • NYX Silver Stripe Glitter
 • Wet'n'Wild Ebony Hates Chris
 • MNY Drying Effect

Itsellä haihtui ainakin tämän lakan kohdalla ennakkoluulot :) Mitä te tykkäätte tikkuhileistä? Hot or Not?

Vastailkaahan muuten vähän kyselyyn sivupalkissa! Vaikuttaisi siltä, että Google Friend Connect on lähdössä kanssa, tai ainakin uhka on ilmassa. Itse ajattelin mennä luomaan tilin Blogloviniin, niin pääsen sitä kautta lukemaan kaikki suosikkiblogini :)

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)22 kommenttia:

 1. Tähän asti oon aatellu että tikkuhileet on NOT, mut ne näköjään voi myös olla HOT. :) Tosi kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Salla! Oon ollut itse aina ihan samoilla linjoilla sun kanssa, mutta tämä jotenkin muutti mun käsitykseni :D

   Poista
 2. Omg ompa kivat! Kelpais kyllä mulle vaiks tikkuhileet on mul mielest aika NOT. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maranen! Mietinkin tässä, että en oikeasti tiedä yhtään ihmistä, joka oikeasti tykkäisi tikkuhileistä :D Mä yritän nyt itseäni vähän edes kouluttaa niitä sietämään.

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet! Itse inhoan tikkuglitteriä yli kaiken, mutta vaikka nuo kynnet ovat ihanat, en voi kuvitella laittavani tikkuglitteriä kynsilleni :) Eli NOT itselläni, HOT joidenkin kynsillä (kuten sinun) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Exchequer! Itsellä ei sentään ihan vihaa ole tämä aikaisempi ennakkoluulo :D Tämä tuntuu olevan kyllä ehkä se ainut, mihin tällä hetkellä tätä laittaisin...ja ehdottomasti vielä hyvin pienissä määrin. Oon kyllä yllättynyt, että oikeasti tykkään näistä kynsistä ihan hulluna :D

   Poista
 4. En voi vieläkään sietä tikkuhilettä... Ei vaan mun juttu.. muuten nätit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tikkuhileet tuntuu olevan vain tosi harvan juttu :D Kiitos :)

   Poista
 5. Ihana ranskis! Mä en tykkää tikkuglitteristä, mutta noihin sopii kyllä kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vanquish! Mua ei enää yhtään yllätä, kun kaikki sanoo ettei tykkää tikkuhileistä, kukaan ei tunnu tykkäävän :D Näissä nämä ei ole onneksi liian vallitsevat, vähän vain tuovat ulotteisuutta :)

   Poista
 6. Tosi nätit kynnet! Mut en henk.kohtasesti oo oikein lämmenny tikkuhileille, tuntuu et ne alkaa aina jostain repsottaa ja sit ne on pakko nykkiä irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caramel! Laittelinkin kaksi oikeen reipasta kerrosta päällyslakkaa, ettei repsottaisi. Muualta ei repsotakaan, mutta pari vähän törröttää kynnen kärjestä.

   Poista
 7. Hmm. Mä jotenki tykkään tikkuhileistä! :) nää on ainakin kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, yksi joka tunnustaa pitävänsä edes jollain tasolla tikuista :D Itse oon vieläkin aika siinä rajoilla, näihin nämä sopii hyvin!

   Poista
 8. Onko noi hm lakat sun mielestä hyvii? Mitä päällyslakkaa käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo H&Mn lakat on hintaansa nähden varsin hyviä! Ei kyllä pysty vertaamaan tietty johonkin kalliisiin merkkeihin, mutta asiansa ajavat. Cremet nyt on yleensäkin aika kovia raidoittumaan (eli myös kalliiden merkkien lakat sitä tekevät), ja sitä on ominaisuutena joissakin näissä, mutta shimmerit on tosi hyvälaatuisia.
   Päällyslakkana on nyt ollut pidempään tuo MNY Drying Effect ja sitä ennen Cesarsin pikakuivattaja, molemmista oon tykännyt :)

   Poista
 9. Kauniit on kynnet, mutta kauniimmat olis ilman tikku-glittereitä ;D. Eli not täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Alcyone :D Nää on kyllä ristiriitaisia asioita!

   Poista