perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vastauspostaus Part 2

Eli nyt on osan kaksi vuoro ja yksi jää vielä odottelemaan :) Olkaas hyvät! Edelliset vastaukset löydät tästä.


Lempiväri? Tähän täytyy tällä hetkellä vastata tumma petroli. Se on vaan niin <3

Lempiväri kynsillä? Kynsillä lemppari taitaa olla violettiin taittava oikein intensiivinen punainen.

Millainen on sun unelmien koti? Mun unelmien koti ei ole liian iso, mä vihaan siivoamista :D Haluisin, että kaikilla olisi omat huoneet ja yleisilmeeltään koti olisi valoisa ja missään ei ehdottomasti saisi olla enää kaamean likaisen harmaata muovimattoa. Se on ihan ehdoton, koska mun mitta siihen on täynnä!

Haluaisitko asua ulkomailla?  En tiedä, oonko poikkeuksellinen, mutta en haluaisi asua ulkomailla missään tapauksessa :D Mun perhe ja kaikki tärkeimmät asuvat tällä hetkellä aika lähellä, enkä ikinä voisi siitä luopua.

Haluatko lapsia? Jos kyllä, niin milloin? Mulla onkin kaksivuotias tytöntyllerö ja varmasti jossain vaiheessa haluan myös toisen lapsen, mutta aika ei ole vielä kypsä :)

Lempikoristelutapasi? Olen aina vastannut tähän, että dotting tool, mutta nyt hyvänä kakkosena nousevat myös water decalit ja leimaus.

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? (3 asiaa) Kyllä ne varmaan liittyisi perheeseen pitkälti, mutta jos nyt viihdyttäisin teitä kuitenkin jollain materialistisella :D Ottaisin kahvia, huulirasvan (ai miten niin olen addikti?) ja käsirasvaa (siihenkin olen lähestulkoon addiktoitunut).

Mitä piirteitä arvostat ihmisessä? Rehellisyys ehdottomasti on tärkeintä, sitten tulevat varmasti vilpittömyys ja toisten huomioonottaminen.

Ketä kynsi-ihmistä pidät esikuvanasi? Tämä on kyllä ihan kurjan vaikea, koska en oikeasti tiedä itsekään :D Varmaan se on joku todella pitkään kynsiblogia pitänyt :)

Jos juot teetä, lempi teemakusi? Ehdottomasti minttu. Parasta minttuteetä saa Lildistä vihreässä pahvipakkauksessa. En kuollaksenikaan muista merkkiä, mutta se on ainoa minttutee, joka oikeasti myös maistuu mintulta eikä pelkästään tuoksu.

Millä kameralla oot ottanut blogin kuvat? Panasonic Lumix DMC-FZ5EGM lukee kamerassa :) Digikamera kyseessä, mutta ei ihan sellainen taskumalli. Blogissa ihan alkuun otetut kuvat oli otettu ihan perus digipokkarilla, joku Exilim se oli...

Mitä ilman et voisi elää? Vähän sama kuintuo autiosaari, mutta kaikkein eniten ehkä se kahvi :D

Kesä vai talvi? Hmmm, vaikea. Oon kauhean ristiriitainen tämän asian kanssa. Vihaan jos kesä on kovin helteinen ja kuuma, mutta en myöskään tykkää kovasta pakkasesta ja siitä, että talvisin joutuu hautautumaan talvivaatteisiin. Eli ehkä siinä mielessä kevät on paras :D

Opiskeletko? Jos niin mitä ja missä? Tampereen teknillisellä yliopistolla opiskelen, ihan sitä tarkinta alaa en paljasta, koska sillä mut jo tunnistaakin aika hyvin :D

Mikä on toinen nimesi? Tuulia :)

Lempiruoka? Hmmmm, mitenkä musta tuntuu ettei ole tällä hetkellä oikein lempiruokaa :D Kyllä mä kaikkea syön :D

Lempi tv-ohjelma? Tuetaan kotimaista, eli Salkkarit.

Miksi bloggaat ja mitä rakastat bloggaamisessa? Alun alkaen bloggaaminen lähti vain liikkeelle siitä, että halusin jotain minne tallentaa kaikki tuotokseni. Sittemmin blogista on kyllä ehdottomasti tullut hyvin rakas ja samalla teistä kaikista lukijoista :) En varmaan osaisi enää elää ilman bloggaamista :D

5 lempikirjaa ja -elokuvaa? Top vitoseen kirjoissa menee ehdottomasti Potterit, en rupea niitä laittamaan mihinkään järjestykseen, koska se on mahdotonta. Sitten elokuvat, se onkin vaikeampi koska katson aika vähän elokuvia. Eka mikä nyt mieleen tulee on Vettä Elefanteille, se oli mahtavan ihana ja mukaansa tempaava. Toinen on Mamma Mia! Se oli ensimmäinen musikaalielokuva, minkä olen nähnyt ja epäilin tykkäisinkö sen tyylisestä, mutta rakastuin siihen totaalisesti. Sitten koska pidän kovasti japanilaisista animaatioista, niin Totoro ja Liikkuva Linna kuuluvat listalle (animaatiot on ehdottomasti ihania ja suosittelenkin kaikille Corpse Bridea <3). Viidennen paikan vie Saksikäsi Edward.

Millainen ihminen oot omasta mielestäsi? Ehkä eniten sellainen rauhaa rakastava. Vihaan yli kaiken riitoja ja muutenkin kaikkea kiirettä ja hössötystä.

Lempiartisti? (ulkomainen ja kotimainen) Hmmm-hmm, ulkomaisista ehkä tällä hetkellä tykkään Adam Lambertista ja kotimaisista ööm... en osaa sanoa, koska kuuntelen tosi vähän kotimaista :D


Jee, kuvattomat postaukset on niin <3 Hate them.


10 kommenttia:

 1. En tiennytkään et sulla on lapsi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Murunen on vilahtanut yhdessä kuvassakin täällä blogissa :)

   Poista
  2. ok kiva mulla menny kai ohi tai sit alkaa muisti pätkiin,vanhuus tulee =)

   Poista
 2. Heh, juuri oot vastaillut moneen kysymykseen, niin minä heitän sulle vielä 5 lisää: http://kunsii.blogspot.fi/2013/03/heita-femma-haaste.html
  PS. Munkin toinen nimi on Tuulia :)

  VastaaPoista
 3. Kun minttuteen ystävä olet, niin ootko maistanut sitä pyramidipussissa olevaa minttuteetä? Mä tykkään siitä, mutta sitä lidlin en oo maistanut, niin en voi vertailla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ole ainakaan muistaakseni maistanut, mutta voisin sitä vaikka seuraavaksi töihin ostaa :)

   Poista
 4. Mun vanha kamera on Panasonic Lumix DMC-FZ5, mut nykyään kuvaan blogiin pelkästään Canonin pokkarilla. =)
  En tiedä, miksi tunsin tarvetta tämän sulle kertoa, mutta laitetaan sen mun omituisuuteni piikkiin tämäKIN. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivahan toikin on tietää :) Kiva kuulla, että ihan kaikki kynsibloggaajat ei käytä jotain järkkäriä :D

   Poista
  2. Tykkään Panasonicista, se on ollu mulla monta vuotta, mutta se jättää ikävästi kuvaan putkesta varjon. Ja siihen täytyy olla muistikortti pienellä muistimäärällä, se ei ymmärrä jonkun 8 megasen kortin päälle mitään. =)
   Järkkäri on ihan liian tekninen väline mun käyttöön. Oon tykänny Canonin kuvanlaadusta, vaikkei mikään kallis kamera ollutkaan. Ja osansa tekee käytön helppous. Paina nappulaa ja räps, kuva on otettu -on mulle tarpeeksi yksinkertainen tapahtuma. =D

   Poista