tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kuka olen? haaste

Ihanainen Fani haastoi minut kertomaan viisi asiaa itsestäni :) Fanin kysymykset oli:

1. Mistä unelmoit? Unelmoin niinkin perusjutusta kuin onnellinen ja tasainen perhe-elämä. Haluisin, että me kaikki pysyttäisiin terveinä ja saataisiin viettää paljon aikaa yhdessä. Nykyinen elämä tuntuu niin kovin kiireiseltä, että haluisin elämään tasaisuutta ja ennen kaikkea aikaa.

2. Kerro itsestäsi kymmenellä sanalla jotain. Rakastan kun arki on tarpeeksi ennelta-arvattavaa, koska olen kaavoihini kangistunut :D

3. Lempikynsilakkamerkki ja miksi? Tähän pitää varmasti vastata China Glaze, koska Chinalla on erikoisia ja kauniita lakkoja. Lisäksi ne levittyvät useimmiten helposti ja eivät kökköönny samaan tahtiin kuin jotkut lakkamerkit. Näissä on tosiaan hyvä hinta-laatusuhde. Ainut olisi, että olisi kiva saada jostain kaupoista :D

4. Mitä ilman et voisi elää? Ehdottomasti perhe, johon kuuluu mies ja ihana kaksivuotias tyttö <3 En osaa edes kuvitella, millaista elämä olisi ilman heitä. Sitten ettei tämä menisi ihan tällaiseksi perusjutuksi, niin vastaan myös kahvin. Sitä ilman ei lähde päivä käyntiin.

5. Miten iltapäiväsi menee? (aamu, päivä, iltapäivä ja ilta) Aamulla kun herään, käyn nopeasti aamupesuilla ja siirryn aamiaiselle ison kahvikupillisen kera. Tässä vaiheessa monesti nuohoan päivän blogit läpi ja vastailen oman blogini kommentteihin. Kun kello on tarpeeksi paljon, vien tytön päiväkotiin, palaan kotiin vaihtamaan nopeasti vaatteet ja lähden töihin.
Töissä sitten istuskelen sinne melkein neljään (käyn tietty välillä syömässä) ja haen tytön päiväkodista. Käytämme yhdessä koiran ulkona ja alamme odotella yhdessä mun miestä kotiin. Ilta meneekin pitkälti kotihommissa ja illalla tulee katsottua aina Salkkarit. Illalla menen aina tosi aikaisin nukkumaan, oikeasti jo yhdeksältä. Oon aina kamalan väsynyt :D


Siinäpä pikkutietoa taas kirjoittajasta :) Jaan seuraavat kysymykset Prunellalle ja Dimavarienille, Bambille ja Mirjalle.

1. Voisitko kuvitella bloggaavasi jostain muusta kuin kynsistä? Millainen blogisi olisi?
2. Mistä luonteenpiirteestäsi tykkäät eniten, entä mistä et?
3. Jos sinun pitäisi muuttaa kokonaan toiseen maahan asumaan, minne muuttaisit?
4. Mitkä ovat kauneimmat koskaan tekemäsi kynnet?
5. Millainen olit lapsena?


Jos haluatte kysyä multa jotain muuta kuin nuo viisi kysymystä, niin menkää sivupalkista kysymyspostaukseen! Kysymyksiä on ollut tosi vähän.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti :) Onhan se mukava välillä vähän jakaa tietoa itsestään, kun muuten sitä blogissa teen niin vähän.

      Poista