keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Jollya mustavalkoisella ruoholla

Taas pääsi Jollya kynsille, yritän saada nämä jotenkin tässä kokeiltua, kun nyt ovat ajankohtaisia, niin ehkä saan joitain lukijoita tekemään pieniä hankintoja ;) No ei vaan, eihän sitä sovi ihmisiä villitä mihinkään ostosmaniaan :D

Kyseessä on siis Golden Rosen Jolly Jewels sävyssä 111, jonka olen saanut Golden Rosen maahantuojalta. Lakassa on vaalean sininen jellypohja jossa on pienempää hopeista glitteriä ja suurempaa kullanväristä hexglitteriä. Sonne näistä tekikin kattavan esittelyn ja sanoi isojen glittereiden olevan vihreitä, mutta mun mielestä vihreä vaikutelma tulee siitä, että keltaisen kullan päälle tulee ohut kerros sinistä lakkaa. Siis joo, käytännössä näyttää vihreältä :DAlunperin ei taas pitänyt tehdä mitään ihmeempiä koristeluita, mutta kuinkas sitä taas kävikään :D Mulla on joku juttu ilmeisesti näiden lakkojen kanssa, jotka edes etäisesti muistuttaa voileipää. En vaan osaa pitää niitä pelkillään ja sitten on muka pakko laittaa jotain härpäkettä. Ja noi tän kertaiset on jotain ruohon ja pusikon väliltä :DTämä ei levittynyt kynsille ihan yhtä nätisti kuin aikaisemmin kiekolle, mutta ei suurempaa valittamista, koska runsasglitteriset lakat tuppaavat olemaan välillä hankalia. Mun yleinen ongelma on, että isot glitterit haluaa jäädä juuri puoliksi kynnen reunan yli, mikä tietty vaatii asettelua. Tämä vaati kolme suhteellisen reipasta ja paksua kerrosta lakkaa, mutta onneksi paksu kerros ei aiheuttanus kuplimisongelmia tippaakaan. Isot plussat myös siitä, että tässä lakassa on oikeasti Paljon glitteriä, ei siis tarvinnut yhtään kalastella niitä kynnelle. Varsin hurmaava lakka, mutta en ole varma sopiiko se kovin hyvin omalle ihon sävylle.


Käytetyt
 • Depend Protective Base Coat
 • Golden Rose Jolly Jewels 111
 • Krazy Girl hopeinen koristelulakka
 • Color Club Art Club valkoinen ja musta koristelulakka
 • BNC Manicure kirkas lakka strassien kiinnitykseen
 • Vaalean siniset ja kultaiset/keltaiset strassit
 • MNY Drying Effect

Tykkäättekö tästä lakasta? Ja hei, kysymyspostaukseen ei olekaan tullut oikein kysymyksiä! Laittakaahan tulemaan, jos haluatte kuulla minusta jotain :)28 kommenttia:

 1. Oi mitkä lakkaukset! Mä sain kans eilen ton lakan itselleni mutta en ole ehtinyt vielä kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen! Kokeilemaan vain, tää oli kyllä laadultaan mukava ylläri :)

   Poista
 2. Nätit kynnet :) Tuosta lakasta tulee vähän mieleen w7 Mosaic, tosin sillä erotuksella, että Mosaicin glitterit ovat pieniä :) Värimaailamssa on paljon samaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Ja totta, itsekin vähän aikaa mietin, että kyllä tämä vähän tutulta näyttää, mutta sehän on kyllä Mosaicin näköinen :)

   Poista
 3. Piti ihan kaivaa toi oma Jolly laatikosta ja kyllä siinä munkin mielestä on hopeista ja kultaista glitteriä. Nätit kynnet oot saanut aikaiseksi :) Mä oon kokeillut kynsille vasta sävyä 105 ja huomasin ikävä kyllä levittyyvydessä sellaisen ominaisuuden, että toisen kerroksen kohdalla pikkuglitteri tuppasi jämähtämään alemman kerroksen glittereihin :/ Eli yksi kerros Jellyä värilakan päällä olis ehkä näyttänyt paremmalta. Mutta muuta moitittavaa en lakasta löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi! Mulla ainakaan tämän sinisen kanssa ei ollut pahastikaan mitään levittymisongelmia, mutta saas nähdä miten käy 105:n kanssa, koska siitä oon parilta muultakin kuullut, että ei levittyisi niin nätisti.

   Poista
 4. kauniit! ♥

  https://hymyilevatkynnet.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina! Ja mie oon jo siun lukijoissa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! Mulle tulee näistä jotenkin mieleen uimaranta :D En tiedä miksi, mutta kun tulee :D

   Poista
 6. Kivasti olet koristellut. Ostin tuon lakan itselleni ja olen miettinyt, että mitenkähän sitä oikein käyttäisi :D Tässä on hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! Mun piti alunperin tehdä teipin avulla keskelle pitkittäin musta paksu raita, mutta mulle ei ollutkaan aikaa odotella kuivumista, niin tein tällaisen kakkosvaihtoehdon :D Tee sä se musta raita!

   Poista
 7. Mä niin tykkään näistä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani <3 Itsekin oon alkujärkytyksen jälkeen kotiutunut tähän sävyyn :)

   Poista
 8. Mulla on vielä Jolylt testaamatta, mutta innolla katselen niitä muiden blogeista ja en osaa enää päättää mistä testaamiseni aloitan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mullakin on vielä kolme kokeilematta :D Mukamas niin paljon ideoita, ettei kaikkea kerkeä toteuttaa :D

   Poista