keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Viikon kynnet | Päivä 1

Otsikko on nyt noinkin mielikuvituksellinen, mutta kun kaikki ei vain yksinkertaisesti mahdu tuonne otsikkoriville :D Eli aloitan nyt Viikon kynnet -haasteen karkkikynsillä :)


Testailin tässä samalla kaksi lakkaa testaamattomien listalta, Wettiksen Through the Grapevinen ja Golden Rosen Jolly Jewelin sävyssä 103. Ensin sananen Through the Grapevine -lakasta. Aivan huippukaunis väri. Mutta. Lakka oli hyvin juoksevaa ja tykkäsikin valua kynsinauhoille paljon tavallista enemmän. Tässä on samanlainen suti kuin aiemmin nähdyssä Bite the Bulletissa, ja edelleenkään en tykännyt siitä. Tämä kyllä levittyi paremmin ilman siveltimen jälkiä, mutta veikkaan sen johtuvan vain juoksevammasta koostumuksesta. Eli plus miinus nolla. Ehkä herkku sävy korvaa muut huonot asiat.Päälle on töpöteltynä Jolly Jewels 103, jonka sain testattavaksi Golden Rosen Suomen maahantuojalta. Kaunis kuin mikä! Tuntui todella tuhdilta tavaralta töpöteltynä, tätä pitää kyllä kokeilla myös lakattuna, sillä tuollainen koostumus ei minusta oikein lupaa hyvää. Kiekolle tosin levittyi silloin nätisti.

Katselin ja katselin swatch-kuvia ja vertasin tätä A-Englandin She Walks In Beauty (en yhtään himoitse >:D), koska tämä näyttää vähän samalta. Samankaltaiseksi sanoisin, mutta omaan silmään JJ näyttää selkeästi lämpimämmän kullan väriseltä ja She Walks In Beauty vaaleammalta. Mutta ehkä tämä kävisi hyvinkin korvikkeesta A-Englandin lakalle, jos ei sentään dupea etsi :)Tykkään kaikin puolin näistä kynsistä! Näistä tuli jollain tavalla karkkihattaraiset...en oikein itsekään tiedä, mitä tarkoitan tarkalleen, mutta jotain makeaa kuitenkin :D


Käytetyt
 • Depend Protective Base Coat
 • Wet'n'Wild Through the Grapevine
 • Golden Rose Jolly Jewels 103
 • MNY Drying Effect

En tainnut haastaa tähän samaan haasteeseen ketään muuta aiemmin, joten nyt haluan antaa tämän kaikille jotka rakastaa hattaraa :) Ilmottautukaa, jos haluatte tehdä!

Mitä mieltä olette näistä?21 kommenttia:

 1. Ihanat!! Oi, mä voisin kyllä alkaa keräämään lakkauksia tällaiseen haasteeseen! Joten mä ilmoittaudun jos käy? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa vaan tekemään haastetta! Tää oli musta hyvä haaste, koska ei tosiaan riittäisi kärsivällisyys siihen 30 päivän haasteeseen :D Tässä on onneksi vähemmän, huh :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Tai pitäisikö sanoa, että makeat kynnet :P

  VastaaPoista
 3. Oo kauniit sävyt :) Mäkin haluun tehdä tämmösen! Kuhan saan geelit huollettua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hannaliininen! Tekemään vaan haastetta :)

   Poista
 4. Oi ihanat kynnet! :) ja haastekin vaikuttaa kivalta, voisinpa minäkin sen tehdä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emmi :) Seurailen sitten kun teet haastetta!

   Poista
 5. Ihanat kynnet! :)
  Minäkin voisin testata tuota haastetta, kun 30 päivän haastetta en jaksaisi loppuun asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansguu! Ja eiks olekin kiva tällainen vähän lyhyempi haaste ;)

   Poista
 6. Syötävän hyvän näköiset kynnet! Tykkään tuon Through the Grapevinen väristä tosi paljon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caramel! Toi väri on yllä ihana! Ehkä parempi tää kynsinauhoille valuminen kuin kauhea raidoittuminen :D

   Poista
 7. Ihanat! Itse kävin myös tänään hakemassa tuon 103 :D Oli se niin nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani :) Onneks säkin hait sen, se on kaunis!

   Poista
 8. Tolla haasteella vois aloittaa ja jos siitä selviän, niin ehkä uskallan tarttua 30 päivän haasteeseen..? Toi jolly on kyl kaunis ja itsekin harkitsin sen ostamista, mutta musta tuntuu et mulla on tosi samanlainen sally hansenin lakka. Ja oon mäkin muuten sitä A Englandin lakkaa himoinnut... En oo ees tajunnut, että toi lakka on tosi lähellä sitä. Saa nähdä sortuuko silti hankkimaan sen A-Englannin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kokeilemaan vain :) Oon kyllä itsekin edelleen himoinnut sitä A Englandin lakkaa, koska eihän nämä ole ihan samanlaisia :D Tiedän, vähän tyhmää, kuitenkin aika samantyyppisiä on. Ja A England tulisi kalliiksikin.

   Poista