sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Vintagee!

Näitä tämän tyyppisiä ruusuja monet on ainakin tituleeranneet vintage-ruusuiksi. Tiedä sitten vintagesta,  mutta kyllä nämä vähän tuo mieleen isoäidin pöytäliinan :)Alle on siis lakattuna kolme kerrosta Beauty UK:n likaisen roosaa lakkaa, pohjasta löytyy numero 35.
Jostain syystä kukkien kanssa lakka näyttää pikkuisen tummemmalta kuin se todellisuudessa on. Olisi siis pitänyt kuvata ennen kukkiakin...

Yllätyin muuten hyvin positiivisesti Beauty UK:n lakasta, koska en ollut aikaisemmin kokeillut. Cremeksi tämä on ehdottomasti vähään aikaan parhaiten levittyvä creme vieläpä näin paksuksi lakaksi. Oli nimittäin siinä ja siinä, että laitanko edes kolmatta kerrosta, sillä jo eka kerros peitti kivasti, vaikka sitten vaatikin tasoittuakseen vielä toisen. Sitten kun valoa vasten tiirailin hetken, niin päätin laittaa vielä kolmannen.Ruusuja oli kiva, nopea ja suhteellisen helppo tehdä :) Voin suositella kyllä kaikille!


Käytetyt
 • Depend Protective Base Coat
 • Beauty UK 35
 • MNY Drying Effect
 • valkoinen, kirkkaan punainen ja vihreä akryyliväri

Mitäpä te tykkäätte näistä ruususista tai lakasta? Ollut vähän hiljaisempaa nyt blogissakin (ainakin musta tuntuu), koska tosiaan sitä muuttoa puuhataan kovasti ja ensiviikon lopulla se sitten vihdoin koittaa :) Lisäksi meidän pikkuinen on ollut nyt oksennustaudissa, joten sekin on vähän syönyt aikaa.14 kommenttia:

 1. Kauniit! Ruusut on hienosti onnistuneet, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! On nämä nyt ihan kohtuullisesti onnistuneet, vaikka osa vähän menikin plörinäksi :D

   Poista
 2. Tosi kivat on! Olisko mahdollista saada tutoa ruusuista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonne on näistä muistaakseni jossain vaiheessa tehnyt...en ainakaan nyt ihan pikapuoliin kerkeä tekemään, mutta katsotaan. Lyhykäisyydessään ne tehdään vaan kahdesta eri värisestä läplästä maalia pyörittelemällä sivellintä niiden päällä, niin että värit vähän sekoittuvat :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihanat kynnet♥ noi ruusut on tosi upeat! :)

   Poista
  2. Kiitos Fani :) Itsekin oon ainakin suurimpaan osaan ihan tyytyväinen.

   Poista
 4. Nice Blog :)

  You are invited to my "International Giveaway by Born Pretty Store".
  http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/03/international-giveaway-by-born-pretty.html

  VastaaPoista