keskiviikko 8. elokuuta 2012

God Jul... eiku!

Nyt seuraa ihan ensimmäisenä ihan kamala valitus säästä. En meinaan saa enää hyviä kuvia otettua, kun ulkona on niin hämärää. Kykin taas jonkun lähes sadan kuvan verran ihan ikkunan vieressa, valot päällä, ilman valoja, salaman kanssa, ilman salamaa... ja kuvat eivät ole hyviä.
Mietin vaan, että mitä talvella seuraa, kun on pimeää koko ajan :O

Sitten kynsiin. Halusin päästä vihdoin lakkaamaan CC:n Feel the Beatilla. Se on tosiaan ihana lakka. Hiukan oranssiin taittava punainen, joka kuivuu nopeasti ja on helppo levittää. Tykkään yleensä ohuista siveltimistä, mutta jotenkin en tänään tykännyt tästä. Ehkä tykkään ensikerralla.

Kärkiin tein vinolakkauksen uudella Kleancolorin Chunky Hololla. Muuten ihan kiva, mutta sitä tuli kauheat kerrokset ja tietenkin lopuksi kärjet kutistuivat pikakuivattajan alla :(

Noissa kuvissa muuten koristeteippi on vielä kullanväristä, mutta jonkin aikaa päällyslakan levittämisen jälkeen se muuttui hopeiseksi :O Siis mitä ihmettä on tapahtunut?
Niin, nuo kukat on siis punaisia (ne oli tässä postauksessa ja niitä saa tosiaan Inkki Pinkiltä). Kuitenkin kun päälle oli levitetty päällyslakka, ne hohtelivat milloin missäkin eri sävyssä. Oikeastaan punaista niistä on enää tosi vaikea erottaa, ja sen sijaan sellainen foliomainen vihreä näkyy kaikkein helpoiten. Tosi jänniä koristeita!

Ja toi otsikko... Niin, mies sanoi että oon sit tehnyt joulukynnet keskellä kesää :D Alkuun en itse nähnyt näissä joulua ollenkaan, siis ennen kuin tuo meni siitä sanomaan ;D Tiedänpähän nyt ainakin, mitä lakkaa kannattaa jouluksi laittaa.

Käytetyt:
  • aluslakka
  • Color Club Feel the Beat
  • Kleancolor Chunky Holo Poppy
  • kynsiliima + kukkakoristeet
  • kultainen koristeteippi
  • päällyslakka
  • Cesars pikakuivattaja

Mitä piditte kynsistä? Onko teillä ollut hämärän sään kuvauskriisiä?

2 kommenttia: