sunnuntai 19. elokuuta 2012

Palkinto: World's Crappiest Nail Artist

Eli tänään lakattiin pieleen ihan olan takaa :D Veikkaan, että näillä voisi jonkin kiva palkinnon voittaa...

Kivaa printtikuviota piti tulla...noh, tätä tuli:Ei mennyt ihan putkeen. Mulla oli ihan hirvittävät vaikeudet tuon nail art -lakan kanssa. Lakka alkoi parissa minuutissa venyä kuin hämähäkinseitti ja tietenkin tarttui kynsiin :( Pieniä lyhyitä viivoja oli todella hankala vetää.


Käytetyt:
 • Gina Tricot Base Coat
 • Wet'n'Wild Sunny Side Up
 • Color Club Art Club musta koristelulakka
 • musta cremelakka + dotting tool
 • Cesars pikakuivattaja

Miten te pärjäätte linereiden kanssa? Ja mitä luulette, saisiko näillä jo tuota otsikon mainostamaa palkintoa? :D

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään PAAALJON noista kynsistä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tykkäät :D Kiitos paljon! Hyväthän nää varmaan olisi olleet, jos en olisi mokaillut niin pahasti ton venyvän linerin kanssa :( Ei tullut kovin siistit.

   Poista
 2. Hienothan noi on! :D Mie tein samanlaisen huomion linerin kanssa, kun tein tribal-print kynsiä. Vaihdoin sitten akryylimaaleihin ja johan helpotti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä toi vaikeaa oli ja voin kuvitella, että akryylimaalit on helpomia tässä, mutta en satu sellaisia tietenkään omistamaan :D Pitääpä käydä urkkimassa sun tribaalikynnet :)

   Poista
 3. hyvinhän nää on onnistunu, että et ainakaan mitään huonouspalkintoja mun arvostelulla saa:D mutta hienouspalkinnon kyllä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, ei palkintoa mulle :D Voi voi... tietty kyllä kuvasin tuon oikean eli paremmin onnistuneen käden. Vasemmassa on hiukan enemmän suttuja :D Kauempaahan nää on ihan kivat :D

   Poista
 4. Minusta nämä on tosi kivat! Ei näillä mitään surkeiden lakkauksien palkintoja voiteta, en siis lähtisi näillä kisaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei sovi sit mun osallistua kisaan :D Aika moni on jo ollut sitä vastaan :D

   Poista