lauantai 4. elokuuta 2012

Vaikea kuvattava diiva, Night Prowl

Tällä kertaa kynsille valikoitui wettiksen Night Prowl, jota jo käytinkin ystävälläni tässä postauksessa. Niistä tuli omasta mielestä niin mun näköiset, että piti tehdä samanlaiset :)

Ihan ensimmäinen ajatus, kun lakkasin ekaa kerrosta oli taas, että miksi hitossa olen edes ostanut tämän lakan :D Yksi ohut kerros näytti suoraan sanottuna aika hirveältä. Pohja on siis tumma (oikeastaan hyvinkin sinertävä), jellymäinen ja siinä on violettia shimmeriä/hilettä.

Kaksi kerrosta alkoi taas muistuttaa minua siitä, miksi ostin pullon, ja kolmas jälleen vakuutti täysin. Lakka on tosi kaunis, hyvin levittyvä ja kuivuu nopeasti.  Se on kuitenkin erittäin vaikea kuvata :D

Pimeässä lakkaukset näyttivät hyvinkin mustavalkoisilta :(

Käytetyt:
 • aluslakka
 • Wet'nWild Night Prowl
 • Rimmel London Clouds
 • kirkkaat strassit, dotting tool
 • liimana Wild&Mild Clear Vision

8 kommenttia:

 1. Mullekin on monien lakkojen kohdalla tullut mieleen, että miksi edes ostin sellaisen, mutta asia korjaantuu yleensä parilla lisäkerroksella :D

  Noi dotting tool-kukkaset on tosi nättejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tää kyllä oli suorastaan karmea sen ekan kerroksen jälkeen :D Ei uskoisi että lopputulos on noin ihana! Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Hahah, mietin ihan samaa, kun olin lakannut tällä ensimmäisen kerroksen. Night Prowl todella on siinä vaiheessa suorastaan ruma.

  Tykkäsin jo niistä kynsistä, jotka teit kaverillesi, mutta nyt oon entistä vakuuttuneempi. Nämä on tavallaan niin simppelit, mutta silti näyttävät koristelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tää on sellanen lakka, että jotenkin mulla meni pää ihan tyhjäksi kaikista koristeluista :D Tai sit musta dotting tool kukat on tähän vaan erityisen sopivat :)

   Poista
 3. Kaunis lakka ja kivat kukkaset :)

  VastaaPoista