perjantai 31. elokuuta 2012

Meikkipostaus: Missha Perfect Cover BB-voide

Lupasin tehdä pienen postauksen siitä vastikään tulleesta Misshan BB-voiteesta. Vertailun vuoksi laitoin kuviin pari muutakin tuotetta: vähän aika sitten testaamani Maybellinen BB-voiteen sävyssä Light ja pitkään käyttämäni Maybellinen Pure Liquid Mineral -meikkivoiteen sävyssä Ivory.

Tältä näyttävät vertailemani voiteet.
Pääasiassa puhun nyt Misshan voiteesta, koska Maybellinen BB-voiteesta kirjoittelin jo aikaisemmin ja uskon, että tuo tavallinen meikkivoide kyseisessä sävyssä on varmasti monelle tuttu.

Tältä voiteet näyttävät käteni iholla:


Koska oman ihoni on hiukan punakka, kaikkein sopivin sävyistä on Maybellinen BB-voide, sillä siinä on eniten punaisempaa sävyä mukana. Misshan voide on näistä kolmesta harmaasävyisin. Kuvastakin näkee, että Missha on kaikkein paksuinta koostumukseltaan, ja se eroaa näistä kahdesta siinä, että se sisältää mineraaliöljyjä, kun taas Maybellinen molemmat voiteet ovat öljyttömiä.

Misshan voide on myös voimakkain tuoksultaan, aika hajuvesimainen. Itse en tuoksusta oikein pidä, sillä eniten minua miellyttää mahdollisimman neutraali tuoksu. Häiritsevä se sentään ei ole, kun on hetken ollut kasvoilla.

Levittelin voiteet ja tulos on tämä:


Tykkäsin kovasti, kun Misshan koostumus oli paksumpi ja peittävämpi kuin Maybellinen BB-voiteen, koska ihossani on paljon virheitä ja epätasaisuuksia. Vaikka se oli paljonkin harmahtavampaa ja aika vaaleankin näköistä ihollani, se sulautui todella hyvin omaan väriini ja sai ihon näyttämään tosi huolitellulta (kuulostaapa mainosmaiselta :D), mitä oikeasti mun iholla tosi harvoin tapahtuu :D

Kun pidin kokonaisen päivän Misshaa pikkuisen irtopuuterilla höystettynä, iho oli edelleen ihanan mattainen illalla. Pelkäsin, että öljyä sisältävä koostumus ei ehkä sopisi iholleni, koska se rasvoittuu yleensä lähes kaikkien meikkivoiteiden kanssa parissa tunnissa. Tämä oli siis erittäin iloinen yllätys!

En voi kyllä muuta kuin kiittää Mimosaa siitä, että tätä suositteli! Joskus ihan selkeästi kannattaa ottaa vähän riskiä ja ostaa ennen kokeilua :D Opinkin siis jotain!

Oliko tästä jollekin apua? Meinaako joku muukin ottaa riskin ja kokeilla?


// Ai niin, päivitin pyynnöstä sanastopostausta :)

2 kommenttia:

 1. Nyt mä vasta huomasin tän postauksen :D
  Mutta hvä, että oot ollut tyytyväinen enkä suositellut sinun ihotyypillesi huonoa tuotetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, hyvä että huomasit! :D Ja kyllä, edelleen on tänään ahkerassa käytössä. Sekoitan aina hiukkasen mukaan tuota Maybellinen Ivorya että saan sen joskus loppumaan, on tosi hyvää! Tosin voi olla että astetta tummemman tilaan seuraavaksi puteliksi, jahka toi loppuu joskus :)

   Poista