lauantai 25. elokuuta 2012

Tarratutoriaali

Tätä tarratutoriaalia pyydettiin oikein erityisesti, joten tein sellaisen :)


Näitä tarvitset: aluslakka, värilakka/-lakat, tarroja, välineen tarrojen kiinnittämiseen, päällyslakkaa, halutessasi pikakuivattajaa.

Koska totesin jo edellisessä postauksessa, että näiden tarrojen kanssa dotting tool ei ole hyvä, on parempi käyttää pinsettejä! Ne eivät nyt valitettavasti päässeet samaan kuvaan, mutta tällaiset itselläni on käytössä:


Toiset tykkäävät käyttää teräväpäisiä pinsettejä, mutta itse olen pärjännyt näillä ja lisäksi leveämpi pää on kätevä tarrojen painelussa. Sitten asiaan:


1. Lakkaa kynnet aluslakalla ja valitsemallasi värilakalla. Itse valitsin Models Ownin Sun Kissedin ja OPIn Bling Dynastyn. Anna kuivua kunnolla ennen kuin alat laittaa tarroja, sillä jos lakka on vielä pehmeää, kun painelet niitä kiinni, lakkaan voi jäädä ikäviä jälkiä.


2. "Raaputa" varovaisesti tarran kulma irti arkista pinseteillä ja nosta tarra sitten irti arkista. Arkin taivuttaminen autta reunaa irtoamaan. Varo, ettet saa tarraa tarttumaan kaksinkerroin, kun irrotat sitä.


3. Aseta tarra kynnelle ja painele se kiinni käyttämällä pinsettien päätä tai toista kynttä.


4. Toista sama...


5. ...kunnes kaikilla kynsillä on haluamasi määrä tarroja. Painele kaikki vielä varmuuden vuoksi kiinni ennen seuraavaa vaihetta, etteivät reunat olisi varmasti koholla.

6. Lakkaa koko kynnelle hyvä kerros päällyslakkaa. Älä käytä pikakuivattavaa tässä vaiheessa, sillä se kipristää tarrojen reunoja helposti.


7. Vaihtoehtoisesti lisää tarvittaessa vielä toinen kerros päällyslakkaa tai pikakuivattavaa lakkaa, jos haluat lakkauksen kuivuvan nopeammin. Tässä vaiheessa pikakuivattaja ei enää kipristä reunoja, koska alla on tavallinen päällyslakka.

Tuton tarrat on siis saatu Inkki Pinkiltä, ja näistä kruunutarroista kun jo kysyttiin, niin olivat ainoita laatuaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti