sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kynnet, mitkä kynnet?

Tämä on taas näitä päiviä, kun ei mene putkeen vaikka kuinka väkisin yrittäisi :D Mulla oli loistava suunnitelma, joka sisälti hempeän vaalean punaista, tummanpunaisia käsin maalattuja leopardipilkkuja ja ranskalaisen lakkauksen. No, räpelsin siinä sitten niin kauan, että jälki oli sitä luokkaa, että pyyhin kaiken pois.

Sitten äkkiä pikainen hätälakkaus, koska lähdin kaupunkiin. Tulipas kokeiltua Flormarin Holographic-sarjan valkoista lakkaa, josta monet on sanoneet, ettei se ole holoa nähnytkään.
Odotukset eivät siis olleet korkealla, joten yllätyin hiukan, kun auringonvalossa sain jopa kivan holoefektin esiin :)
T'ämä oli taas sarjassa erittäin vaikea kuvata. Kaikkein kirkkaimman auringonpaisteen kuvat eivät kerro todellakaan tottuutta. Viimeinen kuva näyttää edes vähän sitä pinkkiä/lilaa mitä lakassa beigen päällä häivähtelee eri valoissa.Käytetyt:
 • aluslakka
 • H&M Beigie
 • Flormar Holographic 819
 • Cesars pikakuivattaja

Ja sitten yksi tärkeä kysymys. Huomasitte varmaan, että kuvat on helekutin suuria. Liian suuria vai sopivia? Pysynkö edellisessä koossa? Toinen juttu on, että vaakatasossa olevat kuvat ei sitten astetta suurempina enää edes mahdu rajojen sisäpuolelle, joten ne ainakin pysyvät pienempinä.
Toivoisin paljon vastauksia :D

10 kommenttia:

 1. Minun mielestä isommat kuvat on parempia, sillä lakkaukset näkee kunnolla ilman, että tarvitsee lukiessa klikkailla kuvia isommiksi.

  VastaaPoista
 2. Kuvat ovat juuri sopivan kokoisia! Ja kynnet on nätit :D

  VastaaPoista
 3. Voi olla pienempiäkin, jos klikkaamalla saa kuitenkin suuremmaksi. Tosin ei tuokaan koko haittaa. Kumpikin ihan hyvä siis :).

  VastaaPoista
 4. Tuo koko on hyvä ei tartte heti olla klikkaamassa suuremmaksi vaan näkee suoraan hyvin. Yks värisissä kynsissä ei ehkä niin väliä, mut heti kun mennään koristeluihin yksityiskohdat katoaa pienissä kuvissa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille mielipiteestä! Ehkä nyt tästä eteenpäin laitan nämä tämän kokoisiksi, kun kerran sen nyt osaan tehdä :) Kiitos vaan Sonnelle, mikäli satut vilkaisemaan.

  VastaaPoista
 6. Minäkin tykkään isoista kuvista. Neon kuitenkin se tärkein juttu kynsiblogissa.

  VastaaPoista
 7. Kuvat on hyvät näin, anna olla vaan.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tuittu ja Sissi mielipiteestä! Kuvat saavat siis myös jäädä isoiksi :)

  VastaaPoista
 9. Oi, kivat kynnet! <3 Ja pidä ihmeessä isommat kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän on pliisut mun makuun kynnet, mutta kuviin alan just tottua :)
   Ha, outoa ajatellakin mua lukemassa ja muokkaamassa koodia :D

   Poista