keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tarveostoja ja yllättävä postiluukun täyte

Ensimmäisestä labrasta pois päästyäni päätin tietty mennä hiukan keventämään lompakkoa, eikunsiis tarvitsin ihan perus mustan cremen, kun se on lopussa ja sitä on mennyt viimeaikoina yllättävän paljon.

Päätinpä kokeilla seuraavaksi Wet'n'Wildin mustaa, eli Ebony Hates Chris, koska olen Wettkiksen lakoista tykännyt tähänkin mennessä.
Koska on äärimmäisen vaikeaa ostaa lakkoja vain yksittäin, löysin jo pitkään miettimäni lakan, I Need a Refreshment-Mint. Tiedä sitten onko tämä mintunvihreä, vai kenties vaaleansininen, mutta kivan värinen silti!

Kokeilin sitä jo kiekolle, ja yllätyin, kun se peittikin kohtuu hyvin jo yhdellä kerroksella! Yleensä Wettiksen lakat on kamalaa luirua. Mulla ei ole aikaisemmin ollutkaan Megalast-lakkoja, joten ehkä ne on sitten paksumpia. Ainakin sivellin oli leveä ja litteä - ihan erilainen kuin muissa pulloissa. Saas nähdä pidänkö siitä, kun yleensä ei ole leveiden sutien ystävä.


Sitten eilen minua odotti postilaatikossa vain pakettikortti. Ihmettelin, että mitä kummaa sieltä muka tulee, kun yhdestä ebay-tilauksesta oli niin vähän aikaa. Piti oikein käydä katsomassa, ja kyllä se on tilattu 20.8. eli paketilla meni vain KAHDEKSAN päivää tulla Suomeen :O Nopeaa kuin mikä!


No joka tapauksessa paketista paljastui yhden kanssabloggaajan, kiitos Mimosa,  suosittelema BB-voide. En ole siis koskaan ostanut meikkivoidetta tai puuteriakaan ilman, että saan tyyliin jotain näytteitä kotiin, että saan rauhassa kokeilla :D Nyt siis rikoin rajoja oikein kunnolla ja pelkän suosituksen ja googlettelun perusteella tilasin testattavaksi Misshan Perfect Coverin sävyssä 21. Sitä olisi ollut vielä yhtä vaaleammassa sävyssä 13, mutta jotenkin se näytti jopa liian valkoiselta (siis jopa mun liidunvalkealle iholle), niin otin seuraavan sävyn.

Kevyesti pääsin kokeilemaan kädelle, ja aika vaaleaa se oli, paksumpaa kuin esim. kokeilemani Maybellinen tai Garnierin BB-voiteet (jotka nyt kuitenkin ovat aika lähellä sävyttäviä päivävoiteita). Odotan kyllä mielenkiinnolla, jos huomenna kerkeisin ihan postauksen kanssa sitäkin testailla ja näkisi vähän, miten se pitää rasvaisuutta loitolla, mulla kun on aika rasvainen naama.
Tänään en uskaltanut laittaa ilman kokeilua, kun tiesin istuvani päivän labrassa, niin etten pääse meikkiä korjailemaan :D

Miten on, kiinnostaako teitä ylipäätään satunnaiset meikkipostaukset? Saako niitä olla jatkossa?

Ja tervetuloa taas sydämellisesti muutamalle uudellen lukijalle <3

4 kommenttia:

 1. kaikki postaukset tervetulleita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla! Enhän mä ole mikään kosmetiikan asiantuntija, mutta harva nainen kai on, joten multa saa sellasia maallikon mielipiteitä :D

   Poista
 2. Mulla on megalastina ruskee, on ihan järkyttävän levee sivellin :D mut peittää kyl hyvin, ja mainos lupas kaupassa että kestää, olikohan 5 vuorokautta täydellisesti.. katotaan nyt :DD

  -Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai noin pitkään pitäs kestää...no saas nähdä kyllä :D Mielenkiinnolla kyllä odotan tota sivellintä kokeilussa, kun en ole kyllä missään nähnyt noin leveää ja kun on vielä litteäkin.

   Poista