perjantai 3. elokuuta 2012

Taas kolahti...

Juup, postilaatikko on taas kolissut :D Huusi joku pitkän aikaa sitten yhden kynsilakkapaketin huuto.netistä, ja myyjäksi osoittautui nainen, joka vastasi sähköposteihin ja jopa tekstiviesteihin viikon viiveellä ja antoi toimimattoman tilinumeron. No, eihän siinä mennyt kuin melkein kolme viikkoa, mutta sain sitten hyvityksiäkin.
China Glaze Luxe and Lush
Kleancolor Chunky Holo Poppy
Kleancolor Holo Chrome
Lisäksi tuli myös pientä kivaa, mitä ajattelin hyödyntää sitten jossain vaiheessa tulevassa arvonnassa.
Paketissa oli myös Color Clubin Diamond Drops, joka on CG:n kanssa hyvin samanlainen, se on jo löytänyt uuden rakastavan kodin. Muita lakkoja oli pari Mavalaa ja yksi La Femme Beauty (ne on myynnissä parin muun kanssa fb:n Kynsikoristekirppiksellä, jos jotain kiinnostaa. Saa toki laittaa kyselyitä mailillakin.)

Sitten Inkki Pinkiltä tuli alennuskupongilla 4 kynsikiekkoa, sydänkynsikoristeita ja kukkakynsikoristeita. Kaikkiin pääset klikkaamalla linkkejä. Tosiaan keskiviikkona illemmalla tilailin ja tänään jo tulivat, ah kuinka nopeaa:)


Kyllä, Inkki Pinkki laittoi yllärinä mukaan vielä sinisen violettia glitterdustia, kiitos!Nyt joudun päättämään, miten haluan lakkani kiekoille lakata. Lakkaatteko te merkeittäin, väreittäin vai onko teillä oma järjestyksenne?

2 kommenttia:

  1. Minä lakkaan kiekoille merkeittäin, sekä sitten ns. sekalaisiin, eli siinä järjestyksessä kun lakat tulee. Glittereille on omat kiekkonsa myös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitoin nyt väreittäin. Punaiset on omallaan ja violetit ja siniset yhdellä. Nyt sitten iski ongelma, että mitä sitten laitan :D Mulla ei glittereille kyllä ehkä kannata omaansa laittaa :D

      Poista